perjantai 14. lokakuuta 2011

tetti ohi ''/

tetis tosiaa oli viimene päivä, vähä haikeet... kuku siel oli oikeestaa tosi kivaa ja ne mummelit ja pappelit oli ihanii<3   joo mut tää desinfiointi rumba jatku edellee :'D    joo ja sain arvostelun silt vastuuhenkilö hannalt, ei ollu mitää negatiivist sinäänsä mikä on tietty hyvä juttu :)  ''kiinnitä huomiota siihen ettet ihan kaikille ilmaise vahvoja mielipiteitäsi niin rajusti...''  okeei :DD

kolmeviiko pääst olla tosiaa menos uudestaa matkaratsastuskisoihi (halloween-teemalla ) ;) ja nyt sit oli pientä puku suunnittelua  :D  jotai tohon tyylii ehkäpä XD en tosiaan jaksanu kauheesti panostaa, mut ideahan siinä tärkein :)


ens viikol pitäis jaksaa mennä takas kouluu.. mut saapahan ainaki koulukuvat :D kaverikuva tuli jo, pitäs lisätä seki tänne viel.. nii ja sunnuntain ollaa vinjan kans menos saloon alue-estekisoihin hyppää seuraluokkana 80cm ja alueluokkana 90cm :) oma joukkue ei täs joukkuecupin osakilpailuis hyppää ollenkaa mut meil on finaalipaikka auki jo, ni ei silloo mitää merkityst sinänsä.

huome pitäs tulla ''mun'' pikkupukkiponin (9v roosa tytön''hankala'' poni) mitä mää oon ratsastellu sillo tällö yms. roosa ois menos sunnuntain jotku pikkukisat sil ni nytte se sit tulee meil käymää ja jottai et ne kattoo mite poni käyttäytyy uudes paikas ja sillee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti