maanantai 11. maaliskuuta 2013

aina ei voi voittaa, eikä edes joka kerta


Siinä nyt ihan mustaa valkoisella. Kai se näin on sitten parempi, vaikka sattuuhan se.
En sen enempää kommentoi asiaa blogin puolella, mutta katsotaan nyt jos joku haluaisi itselleen hienon hevosen.

Vinjan kanssa kävin puolen tunnin kävely lenkillä, intoa kyllä riitti! Ei masu haitannut menoa laisinkaan, mutta vauva potki masussa lenkin jälkeen oikeen urakalla. Kyllä lenkkeily vauvankin herätti ;)

Koulussa ei mitään olennaista eikä järkevää tässä kuussa. Hengaan siellä pari tuntia päivässä ja lähen kotiin. Tosin ei saa valittaa, eipähän oo raskasta opiskelua :)

Pampulan ilmoitin 24.3 pidettäviin mätsäreihin Metsämäkeen. Mennään sinne kattelee muita karvakasoja ja toivotaan et tuomarit tykkäis meistä ees vähäsen ;)  Saa tulla moikkaamaan jos kulkee lähettyvillä silloin! :)



2 kommenttia:

  1. Onpas aika kova hintapyynti jos tamma loukkaantunut eikä oikein osaakaan mitään... Maksoin 4500 terveestä joka osasi vaativan liikkeitä.

    Alkaako teillä nyt jälleen uuden hevosen etsintä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löydön olet tainnut tehdä :) Harvoin löytää vaativan liikkeitä osaavan noin halvalla. Mutta ei ole järkeä laittaa hevosesta heti hintaa ihan alas, koska tinkaamis mahdollisuus on aina. Eikä ilmoituksessa ole sanottu että tuo olisi viimeinen hinta jolla hevonen lähtee. Ja suku on tosiaan hyvä, ja siitoskäyttöön hakeva ymmärtää sen katsoa :) Ja tosiaan kevyeempään harrastelu käyttöönkin sopii, eli ei vain tule kestämään jatkuvaa kilpailu käyttöä ja kovaa treenaamista jota varten sen itselleni ostin.

      Poista