perjantai 20. syyskuuta 2013

Kinkku n.3,5kk

Tosiaan kuten aikaisemman postauksen kommentteihin jo vastailin että palailen Ellaan vähän myöhemmin kun asiat selkenevät. Monella varmasti paljon kysymyksiä, ja aina saa kysyä tottakai mutta tällä hetkellä en pysty niihin vastailemaan..

Nyt niitä kuvia Kinkusta joita lupailinkin :)
Ikää siis pojalla n.3,5kk. Ensimmäiset näyttelyt hänellä olisi edessä sunnuntaina, saa toivottaa onnea :)











Pampula pääsi tänään karvoistaan! Eli siis klippasin ponin kokonaan. Jalat ja pää saivat jäädä :) Niin hirmuisessa treenissä pikku jääkarhu ettei enää kuivu ollenkaan ja väsyy nopeasti kun tulee hiki.. Nyt luulisi helpottavan :)

kännylaatu!

Kaikki muistanee Tessan? Edelleen löytyy tuolta yläpalkista jos joku haluaa muistiaan virkistää :) Kuitenkin, hänet on tosiaan omistaja myynyt jo jokin aika sitten mutta nyt on alla toinen ''hoitolapsi'' Swedu. Hän on myös hirmuisen hauska poni josta varmasti kuulette jatkossa lisää.

Pahoittelen postaustaukoa, tekemistä vaan on niin paljon ettei kaikkialle aina ehdi..tietokoneelle varsinkaan kun harmillisesti bloggeri kiukuttelee puhelimella surffaillessa :/

Viikonloppuna todennäköisesti palaillaan! :) Hyvää syksyä kaikki♥

2 kommenttia:

  1. Jee, kiitos Kinkun kuvista!! Näyttää poika isolta ja hienolta :) Siitä kasvaa sulle kovaa vauhtia uus kilpuri! Voisko näyttelyistä saada sit jotain ihan rakennekuvaakin tänne?

    Mitä muuten nennalle ja juntille kuuluu? Ja Ella, iso kysymysmerkki???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan että hänestä jotain kehkeytyisi :) Juu tottakai, ainakin yksi vakkari kuvaaja on tulossa, varmaan paikalla muitakin paparazzeja löytyy niin että kuvia saadaan! :)

      Nennalle kuuluu hirmu hyvää, tyttö on pitänyt siitä kovasti ja ovat kisanneetkin jotain pikkuluokkia saaden mukaansa rusetteja :) Ikävä on kova..♥ Pitäis mennä häntä katsomaan pian, kutsunkin olen jo saanut :)

      Juntista en nyt oo vähään aikaan kuullut mitään, mutta on aikuisratsastajalla koulu/maasto heppana ja ilmeisesti viihtyvät yhdessä :)

      Voisin tehdä ehkä postauksen missä kerron myytyjen hevosten tämän hetkisestä elämäntilanteesta?? :) Nenna, Hermanni, Juntti, Sittis... kuviakin saattaa joistakin löytyä :)

      Poista