tiistai 12. maaliskuuta 2013

ajatukset muualle

Kiitos mun ihanille vanhemmille piristyksestä tänään!♥  
Iskä haki koulun jälkeen mut pysäkiltä ja iha ite sain ajaa auton kotiin ;) Ei huolta, en ajanut ojaan ja autokin on täysin ehjä ;) 

Sitte lähettii äitin kans myllyyn shoppailee. Ensi suunnattii beeärrää hakee pikkusten synttärilahjat ja sieltä sitte kappahllii ettii äitille vaatteita. Saatii kulutettua yllättävän nopeesti 100€ lahjakortti, ja oon nii ylpee et äiskä löysi itellee hienoi vaattei :)  Seppälästä löysin itelleni sit pari kivaa puseroo :)  

En nyt löytäny netistä kuvaa toisesta, enkä
jaksanut kaivaa kameraa esille,
 mut semmone kiva vihree/sininen/turkoosi
mikä lie röyhelö toppi kuitenkin :) 

Myllytys alkaa vasta huomenna, me otettiin hups varaslähtö. Ei haitannu yhtään, kerrankin oli tilaa kierrellä kunnolla, ihmisiä oli yllättävän vähän. 
Reissun jälkeen oli tottakai hirmunen nälkä, ni haettiin sitten kotiin koko porukalle heseltä ruokaa! Kauhee roskaruoka mättö, huhhuh :D Ei meijän talossa kauheen useesti heseruokaa syödä... katotaan jos taas parin vuoden päästä uudestaan ;) 

Ja vitsit mikä fiilis kun kävelin koulun jälkeen kävelykatua pitkin pysäkille päin, linnut laulaa, aurinko paistaa ja lumesta ei siinä kohtaa tietoakaan! Kesä tuleee♥ 
Lenkilläkin ihan mahtavaa, kun pääsee juoksemaan kuivaa asfalttia pitkin! Uskaltaa kunnolla juosta ja saa tuntea tukevan ja varman pohjan kenkien alla :)  

Huomenna pitäis olla jo 6.30 turussa, aikainen herätys siis. Ja koulua on huimat 8 tuntia, samoin torstaina. Mut ne onkin ainoat koko pitkät päivät tässä kuussa, muuten mennään sillä 2-4h/päivä.

Mutta ihan btw, totesin taasen kerran että htnetin foorumi on täyttä paskaa, kiitos ja näkemiin (:

10 kommenttia:

  1. ethän sä sais edes ajaa autoo vielä? :D Vai ootko jo autokoulussa vai mitä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ihan vielä en :) mutta ajoin valvotusti pienellä hiekkatiellä, ei tiettykään asiaa julkisille paikoille :)

      Poista
    2. laitontahan se silti on :P mun mielestä pitää olla suljettu alue, jos ajaa kortitta? :D vaikka toisaalta ei sillä niin väliä jos joskus jollain rauhallisella pikkutiellä ajelee :)

      Poista
    3. onhan se. suljettu alue pitäisi lain mukaan olla, ihan oikeessa oot :) Jep, hiljasella pikkutiellä ajeltiin ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. en vielä itteeni löytäny ;) mutta siis yleisesti jauhetaan paskaa, kateelliset nimimerkillä haukkuu muita minkä kerkeää. Turhahan asiaa on jauhaa, ei htnetti ongelmaa saada pois päiviltä, mut inhottavaa että pitää pahoittaa toisten mieltä siellä :/

      Poista
  3. ihuna paita :) ja ihana blogi!! luen jokapäivä :)

    VastaaPoista
  4. Hei, alkaako teillä tosiaan uuden ratsun etsintä? Toivottavasti seuraavan kanssa synkkais täydellisesti eikä tapahtuis mitään haavereita :) Voisitko sen verran valottaa että mitä sille ella raukalle oikein kävi jos vaikuttaa sen käyttöön loppuelämän? Kiitos kivasta blogista ja aurinkoista kevään odotusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaankin alkaa, sillä en halua lopettaa harrastamista kokonaan, on kuitenkin niin lähellä omaa sydäntä :) Muistatko kun viimekesänä loukkasimme molemmat? Silloin lääkittiin toista etusta, mutta se ilmeisesti vaivaa vähän vieläkin. Mutta eläinlääkärin mukaan 98%ihmisistä ei edes huomaisi ontumaa, mutta jatkuvaa kilpailukäyttöä se tuskin tulee kestämään. Eli ihan harrastepollena menee varmasti hyvin.
      Kiitos ja toivotaan näin, samoin sinnekkin! :)

      Poista