tiistai 26. helmikuuta 2013

ei ihmeempiäAamu alkoi lämmittelyllä nilkkapainoilla. Pientä jumppaa, jota seurasi tunnin koripallo matsi samaisilla nilkkapainoilla 1kg/jalka. Vauhtia riitti sekä lihaksille töitä!
Luennoilla ei mitään ihmeellistä, englannissa yo-kuuntelu harjotuksia ja yritystoiminnassa eu-juttuja linjapapereista päätöslauselmiin.

Koulusta kotiin upeesti jo kahelta :) Siitä iskän ja pikkuveljen kans hiihtämään. Vedettiin reilussa tunnissa 11km lenkki, eli ihan jees vauhtia :) Hiihtolenkin jälkeen iskin lumikengät jalkaan ja lähin puolentunnin kenkäilyreissulle yksikseni. Selvittelin vähän omaa päänuppia, fiilikset vaihtelee aika rajusti laidasta laitaan eikä ajatuksilla ja mietteillä oo mitään tolkkua.. :/

Ellan kans hengailua, harjailua, rapsuttelua:) Hevosista lähtee täl hetkellä ihan törkeesti karvaa....
Karsinoiden siivous, iltatalli ja vähän tentteihin lukemista.
Vinjan vauva potkii masussa hirmusen kovaa, ihmekös jos toinen on vähän kärttyinen.. :) Sieltä se vauva pian tulee.. :*

Huomisesta en vielä tiiä, illalla ainakin yhet tutor-treffit seuriksella nopeesti mut muuten ei mitään tietoo mitä tapahtuu.. :)7 kommenttia:

 1. nostan hattua jos pääset tavoitteeseesi! :) jaksa vielä tsempata!

  VastaaPoista
 2. tsemppiä sulle treenaamiseen täältäkin, hienoa työtä (:

  VastaaPoista
 3. Kuinka usein ellaa liikutat ja minkälaisia juttuja teette? Onko teillä joku tulevaisuuden tavoite lähiaikoina vai etenettekö fiiliksen mukaan? Niin ja ratsastatko nyt vaan itseksesi vai käykö sulla joku valmentaja? Monta kysymystä mutta kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä :) Työskentelen Ellan kanssa selästä käsin 3-4 kertaa viikossa, 1-2 täysin vapaa päivää ja loput maastakäsin harjoituksia ja yhdessä oloa. Tällä hetkellä ei tavoitetta, on ollu niin paljon vastoinkäymisiä ja takapakkia et ihan tyytyväisiä ollaan jos saadaan nyt homma rullaamaan :) Katsotaan tavoitteita vähän myöhemmin :) Ellan kanssa käyn kerran kuussa Minimoin istuntavalmennuksessa, ja tarkoitus on mennä Taru Keinäsen estevalmennuksiin. Muuten yksin, Suvin tai äidin neuvovan silmän alla. Jos liikutan muiden hevosia, menen pääasiassa yksin :)

   Poista
 4. onnea ja menestystä jatkoon ellan kanssa (:

  VastaaPoista