sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen kisapäivä takana :)

Tänään siis oltiin Ylikyläntallilla, KaKe'n seurakoulu ja -estekilpailuissa. Lelellä lähdin He C:2 2000 ja He B, K.N.Special 2009, sekä Vinjalla 50cm, ilman satulaa humputellen.

Lele oli alkuun maneesissa verkatessa tosi huono. Epätasainen ja täysin apuja vastaan. Mikään ei sujunut ja homma tuntusi tyssäävän siihen. Lähdin kuitenkin luokan toiseksi viimeisenä ja verkkasin kauemmin kuin muut joten jäin maneesin yksin. Se aiheutti Lelessä lisää levottomuutta, mutta sai mut ratsastamaan. Kun se aloitti pelleilyn, runttasin sen kunnolla töihin. Toisin sanoen aloin oikeasti ratsastaa! En enää vain matkustellut ja toivonut parasta.
Verkka sujui suht hyvin ja lähdin ulos valmistautumaan.

Rata oli kokonaisuudessaan tasaisempi kuin perjantaina, mutta pari isompaa rikkoa tuli. Tyytyväinen jokatapauksessa, prosentteja saatiin 60,25%.

He B meni siinä samalla verkalla koska ensimmäinen luokka startattiin tosiaan lopussa ja B heti alussa. Hetki Lelelle lepoa välissä ja heti valmistautumaan radalle.
Suhteessa saman tasainen kuin C'kin, rata oli hyvä :) Laukat ei ihan nousseet kunnolla, mutta muuten jees :)  Prosentteja 60,20%.

Vinjan kanssa otettiin vain pieni verryttely, pari hyppyä ja se oli siinä. Ei sen suurempaa stressiä siitä kun ei kilpaa lähdetty ratsastamaan. Poni oli innoissaan mutta kuulolla, rata oli tasainen, hyvät tiet, hyvät hypyt. 0-0-rata ja 4.sija! :) Vanha mamma oli selkeesti iloisempi kun pääsi kotioloista välillä tuulettumaan ja kisaradoille takaisin :)♥
Rusetti ja ruusut samaa sävyä ;)♥

2 kommenttia: