maanantai 25. maaliskuuta 2013

Uutta ulkoasua ja näyttelykauden avaus

Ulkoasussa vielä hienosäätämistä, banneri kaipaa tekstiä jne, mutta kai se siitä. Vähän yksinkertaisempaa ilmettä välillä, kommenttia :)  blogin nimeäkin mietin vielä, että jatkanko samalla ''elämää, ei sen enempää'' -linjalla, vai olisko jotain osuvampaa.. saa ehdottaa :)

Ellan kävin juoksuttamassa tänään pellon sijaan kentällä, tehtiin paljon siirtymisiä. Muuten tosi kiva, mut jonkinverran säikympi kuin normaalisti, vaikka ihan hyvin kuuntelikin.

Vinjan massu kasvaa kasvamistaan, otan kuvaa joku päivä ;) Vauva potkii masussa hirmusta kyytiä ja loimista loppuu kohta mahavöiden pituus... vielä ois muutama viikko jäljellä laskettuun aikaan!

Pampulan kanssa siis oltiin Metsämäessä sunnuntaina. Kiva ja mielenkiintoinen päivä, odottelua oli tosin odotettua enemmän aikataulujen venyessä. Taputuksia ja rapsutuksia saatiin niin lapsilta kuin aikuisiltakin joka välissä. Tuomari oli mukava, saatiin ihan kiva arvostelu näyttelykauden avajaisiksi! :)

Tuomarina toimi siis Pauliina Vine, parista sininen eli II tuli kotiin :)

''Symppiksen oloinen :) Hauska väritys. Tavallinen pää. Pieni alas liittynyt kaula. Lyhyt runko. Luisu lautanen. Sivusta hyväasentoiset jalat joissa riittävä luusto. Tahdikas käynti saisi olla energisempää, edestä ahdasta. Ravi lyhyttä, mutta tarmokasta''.

Tässä olevat kuvat C Noora ja Vera, kiitos heille! :)









8 kommenttia:

  1. ihana ulkoasu ja määä rakastan sun hiuksia, awww:3

    VastaaPoista
  2. kiitos♥ :) nii, mut muru hei ei ne enää oo tollaset :P

    VastaaPoista
  3. upee ulkoasu!! :) ja ihana poni<3 ja oot hirmu kaunis!!! :O

    VastaaPoista
  4. oivitsit oot kaunis! :O ja on ihana ulkoasu, banneriin joku hieno teksti vielä (:

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille :) ja banneriin tosiaan vielä tulossa tekstiä, kunhan kerkeän laittamaan.

    VastaaPoista
  6. Uusi ulkoasu on hieno! Ja minusta blogin nykyinen nimi on tosi hyvä koska kirjoitat elämästäsi yleisesti - ja sehän on vain elämää :) Onko sulla ollut missään vaiheessa hevostelua sellaista ei kiinnosta yhtään-olotilaa? Eli tyyliin hevoset myyntiin ja mikä tahansa harrastus ois parempi :D Mulla meinaan toisinaan mitta täyttyy ja sillon aina mietin että olis helpompi ilman nelijalkaisia...jos alkais kerää vaikka postimerkkejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu on mulla ollut, monestikkin.. sellanen fiilis vaan välillä tulee, joskus se kestää pidempään, joskus menee ohi hetkessä. Silloin tuntuu että jopa se postimerkkien keräily olis fiksumpaa puuhaa :D

      Poista