lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kisatuloksia

Perjantaina oltiin Lelen kanssa LieRan seurakoulukilpailuissa Ylikyläntallilla. Lastaaminen ei sujunut ihan niin helposti, mutta päästiin kuitenkin lähtemään.
Lele oli ihan fiksusti kisapaikalla, ei mitään kummallista.
Verkassa aivan unelma, toimi kuin ajatus lukuunottamatta lisäyksiä alhalla istuen. Vika todennäköisesti oli omassa istunnassani.

Verkka oli siis ulkona ja itse suoritus maneesin puolella. Lele alkoi vähän jännittää maneesin puolella ja sen huomasi radalla hyvin. Rata ei ollut huono, se olisi vain voinut olla tasaisempi.
Arvostelupapereissa parissa kohtaa luki ''kättä vasten'' ja ''ei täysin avuilla''. Mikä oli ihan selvä, kun hevonen jännittää niin kuulo ei ole täysin päällä.

Lelellä todettiin siis ostotarkastuksessa selkävika. En sen tarkemmin siitä avaudu, mutta vaikuttaa käyttöön. Arvostelupapereissa oli myös kommenttia ''hevosen tulisi kulkea paremmin selän läpi'' ja ''isoliikkeinen hieno hevonen, joka ei vielä aivan ole ohjan ja pohkeen välissä, siksi hankalaa'', ''lisää selän käyttöä niin hyvä tulee, lupaava hevonen :)''
Mutta siinäpä se, Lele tekee minkä pystyy. Parempaan selän käyttöä ei voi vaatia.
Olen kuitenkin todella tyytyväinen, ensimmäiset kisat kuitenkin kyseessä. Paperissa ei ollut ainuttakaan 4 ;)

Kokonaisprosentit oli 56,14%, mikä riitti luokassa 5.sijaan :) Harmi sinänsä, 4sijoittui joten tyypillinen klassikko, ensimmäinen ei-sijoittunut :D

Sunnuntaina uudelleen, helppo C:1 ja K.N. Special. Vinja tulee mukaan humputtelemaan estepuolella ensimmäisen luokan :)

Kisasuorituksen jälkeen kaikkemme antaineina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti