keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Come back again

Täällä ollut taas hiljaiseloa yksinkertaisesti mun kiireiden vuoksi. Hieman valaistakseni asiaa, käyn siis lukiota, ammattikoulua ja urheiluakatemiaa samanaikaisesti. Aamutreenit on joka aamu. Kirjoitan itseäni ylioppilaaksi, yritän käydä töissä minkä ehdin ja hoitaa kaikki neljä hevosta täällä kotona. Pian alkaa ammattiosaamisen näytöt, lähdetään siis kentälle töihin. Itsellä suuntana Tyks.

Ypäjällä käydään Lakun kanssa jatkossa kerran kuukaudessa treenaamassa Kirsi Hagnerin kanssa :) Viikon mittaisista jaksoista ehtii saada paljon irti.
Ratsastajan psyykkistä valmennusta, ratsastuksen teoriaa, hevosen treenaamisen fysiologiaa ja niin edespäin. Ollaan opittu ihan hirmuisesti! :)

Ainiin, jäi tossa nuorten hevosten aluemestaruuksistakin kirjoittamatta. Jos jollekin ei vielä fb'stä, kipasta tai jostain muualta selvinnyt, meillä meni ihan kivasti :)

90cm A.0.0 oli hieman sähläämistä, ei ollut ihan poika kuulolla. Paikat ei olleet ihan sopivia, en kontrolloinut laukkaa tai tehnyt mitään muutakaan. En siis ratsastanut :D No, nollaradan kanssa kuitenkin läpi :) 


Palkintojen jaossa :)


95cm nuorten hevosten aluemestaruus luokassa arvosteluna oli A1/taito eli uusinnassa ratkaisi taitopisteet. Laku oli paremman tuntuinen, kuunteli ja teki mitä pyydettiin. Rata oli suht siisti ja tasainen. Uusinnasta saatiin 20 taitopistettä. Se riitti koko luokassa 6.sijaan, eli ei me kauas mitalisijoista kuitenkaan jääty! ;)


Komea poika! <3


Trippelissä oli edessä muurinpaloja, ei tainnut Laku niitä edes huomata ;)Pieni kisaselfie <3 Kuusistossa olin henkisenä valmentajana mukana jeesaamassa ja hienot rusetit sieltä tuli!


Matkaratsastuskisoissa käytiin Lakun kanssa. Tarkoitus oli matkata 16.5km, mutta järjestäjän unohtaessa yhdestä risteyksestä suuntanuolen(tai tuuli oli sen kaatanut ojaan, näkyvillä ei kuitenkaan ollut :D ) niin koko luokka ratsasti väärällä reitillä ja kilometrejä kertyi 22km. Ei siinä, oman luokan ajan puitteissa päästiin maaliin ja sykkeetkin saatiin sallittuihin rajoihin! Eli hyväksytty tulos :)

Mulla ei nyt oo sen uudempia kuvia tai mitään muutakaan :D Yritän päästä kirjoittelemaan taas, ottaa kuvia tännekin ja sillälailla :)
Tänään vähän irtohypytystä ja illalla estevalmennusta Lakun kanssa. Sunnuntaina 19.10 meidät löytää Kaarinasta Keiramon tallilta seuraestekisoista. Käydään kauden lopuksi pienet hyvän mielen kisat, 90cm ja 100cm :)

1 kommentti:

  1. onnittelut menestyksestä! sulla on upea hevonen :) kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuo ypäjä juttu..

    VastaaPoista