maanantai 18. toukokuuta 2015

Laku ♥

Lakun kuntoutus jatkuu :) Nyt pääsi hieman isompaan tarhaan, pois postimerkin kokoiselta läntiltä ja siitähän poika riemastui ja aloitti rodeoleikit. Onneksi tajusi lopettaa ennen kuin rikkoo itseään, mutta selvästi tyytyväisempi on kun vähän pääsee liikkumaan.

Kuvia ei Lakusta ole muutamaan kuukauteen tarhakuvia lukuunottamatta otettu joten nyt oli jo korkea aika :D Vähän kenttä hommia pitkästä aikaa, kuitenkin ympyrät yms. rasittavat liikkeet on vielä toistaiseksi kiellettyjä. Tällaista kuumakallea on mielenkiintoinen laittaa töihin kun juuri siirtymisiä enempää ei oikein voi tehdä.. :D


 
 
 
 
 
 
Tässä nyt jokunen pala hetken kenttätyöskentelystä :) Jokunen jos ihmettelee tuota riimunnarua kaulalla niin se on lähinnä mun oma henkireikä :D Maastoilen ilman sitä, mutta kentällä kun ei olla oltu ja siellä toisinaan Lakun mielestä kaikkea kamalaa.. Mahdollinen putoaminen sinänsä ei ole se ongelma, vaa se mitä siitä seuraa. Lakuahan ei saa päästää irti missään nimessä, kaikki liikkuminen pitäisi olla hallittua. Jos kuitenkin kävis niin että oma tasapaino pettäisi ja Laku irti päästessään riehuisi itsensä rikki niin itseäänhän siinä vaan vois syyttää.
 
Pienen kauhukahvan tukemana voin ratsastaa rennosti ja rohkeasti eteenpäin, koska tiedän että vaatii paljon että mut sieltä alas saa jos siitä kiinni saan :) Lakun kanssa nyt yli vuosi yhteistä taivalta takana ja toivottavasti vielä monta edessä! :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti