sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Loistavasti alkanut kisaviikonloppu

Tänään (tai siis lauantaina) Pampulan kanssa valmennuskeskus Loimihaassa shetlanninponien rotunäyttelyssä. Osallistuttiin seniorhandler -luokkaan jossa palkittiin lisäksi parhaiten pukeutunut pari. Handler -luokissa ei siis arvostella ponia, vaan esittäjää. Luokassa kilpaillaan ponin esittämisestä. Tuomari kiinnittää erityistä huomiota esittäjän ja ponin väliseen yhteistyöhön. Arvosteluun tottakai vaikuttaa yleisvaikutelma, parin siisteys yms.
Handler -luokkia järjestetään normaalisti vain mini- ja juniori-ikäisille, mutta Loimihaassa jo perinteeksi muodostuneessa halloween-näyttelyssä myös seniorit pääsevät kilpailemaan esittämisestä.

Tänä vuonna päätimme olla noita- ja kurpitsa-asuissa.
(Nämä kuvat ovat puhelimella otettuja, siksi laatu on heikko. Myöhemmin tulossa ammattikuvaajan kuvia:))

Yksilöarvostelussa
Käyntiosuudelta
Palkintojen jaossa. Luokkavoitto, paras esittäjä.

Luokkavoitto tulla napsahti meille! Luokan parhaana esittäjänä oli hymy herkässä :)
En ollut oman suoritukseni jälkeen ollenkaan tyytyväinen, mielestäni homma ei mennyt ohjekirjojen mukaan. Toisin kävi ja yllätyin melkoisesti tulosten paljastuttua :D
Yksi pokaali lisää kokoelmiin ;) Ja tää on ihan mieletöntä, että palkitsemisen osalta oikeasti panostetaan. Kuten nyt voittajalle oli luvassa pokaali, joita ei jaeta normaalisti kuin koko näyttelyiden parhaille poneille. Handler-luokat on vähän ylimääräisiä, helpommin epävirallisia vaikkakin tärkeitä luokkia tulevaisuuden ponien esittämisen kannalta.

Ulkona kuvaajan luona. Myöhemmin siis tulossa ihan oikeita kuvia :)

Ihan huikea pieni karvapallo<3

Sunnuntaina meidät voi bongata Keiramontallilta Kaarinasta 1-tason estekilpailuista. Pampulalla on vakiokuski, ristikkoluokkaan ovat menossa. Ja kun on halloween, myös täällä on samalla pukukilpailu mihin tottakai Pampulalle on väsätty taas uusi puku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti