sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Yhteiset ratatreenit


Nyt on Pampulalla vakituinen treenikamu radalle, ihan huippua! Nää ponit veti ihan mieletöntä settiä lauantaina radalla, mä melkeen lupaan että näistä kuullaan vielä.
Pampula on Noran ravitreenissä ollessaan opetellut ihan uusia juttuja, radalla hän hoksasi tänään maalisuoran, siinä urku auki ja täysillä! (Muuten saattoi olla pientä hölkkää.. :D)

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja poni on kunnossa, ensimmäinen starttimahdollisuus olis Vermossa joulukuun lopulla. Peukut pystyyn että kaikki menee kuten on ajateltu :)


Kaveri näyttää isolta, mutta on shettis myöskin! Korkeutta n 109cm, (pampulalla 91cm). Pampula on kuvissa myös sisäradalla joka on muuta rataa alempana :)


Sieltä ne lähtee! Takakaarre aukeaa maalisuoraksi
Noran kommenteista oli ihana kuulla että Pampula tuntuu tosissaan tykkäävän tosta hommasta, eikä oo yhtään pakkopullaa sille. Laukkaherkkyyttä ei juurikaan edes ole, mikä on ihan huikeeta! :)

Huolelliset loppukäynnit vielä ennen lastausta mahdollisen hyvän palautumisen mahdollistamiseksi.  Viime kerralla Pampula taisi innostuessaan saada itsensä hieman maitohapolle, niin nyt oltiin entistä tarkempia palautumisen kanssa.

Isot ravurit sai väsyneenkin ponin innostumaan pieniin kevätjuhlaliikkeisiin :D
Ekillä lauantaina vapaapäivä, sunnuntaina tehään töitä ja maanantaina hypätään :)
Kinkku saa maastoilla kun siitä tavattoman paljon tykkää. Kentällä ehtii pyöriä isompana ihan tarpeeksi. Jalat nousee hienosti, takasissa vielä malttamattomuutta pitää ylhäällä pidemmän aikaa. Pikkuhiljaa hyvä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti