lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kisakesä! Kiitollinen, siunattu, onnellinen..♥

Varoituksen sana, tämä postaus sisältää paljon kisakuvia! Tänne en ole ehtinyt päivittää lainkaan, suurimpana syynä tämä kesä. Töiden ja treenien, vapaa-ajan ja kavereiden sekä opiskelun ohessa ei juuri ehdi kuin nukkua. Nyt kuitenkin koostetta miten meidän kisoissa ja elämässä on sujunut. Hirmu hyvällä fiiliksellä jatketaan edelleen :)

Sen verran uskallan myös sanoa että syksyllä tapahtuu ;)

Ja ennen kisajuttuja mainittakoon että käväisin itse Kinkun selässä viikko sitten. Vklp ratsastin itse sekä lauantaina, että sunnuntaina. Kaikki askellajit läpi ulkokentällä. Hirmu hieno lapsiheppa! Videota olemassa ja tulossa kun editointi on valmis :)

 
 
Turun Maljan ja Artukaisten koulukilpailujen jälkeen ollaan oltu hyppäämässä SRC 2-tason 100cm & 110cm, sekä MRM 2-tason 100cm zürich & 110cm. Päivitän tulokset myös kilpailut-välilehdelle.

Salossa 100cm luokassa yksi tyhmä puomi lähestymisvirheestä, ratana muuten ihan jees.
110cm aikaluokka riistäytyi täysin käsistä. Pari puomia joo, mutta vauhtia oli enemmän kuin ikinä ja Eki hyppäsi paremmin kuin koskaan aiemmin. Innokkuuteen uskon vaikuttavan takana olleen 3viikon hyppytauon.

Metsämäkeen päästiin sitten vähän korjaamaan asioita. 100cm Zürich A.2.0 hienosti virheittä ja 3.sijalle. Tässä arvostelussa voit siis suorittaa valmisradan (joka ei ole nopea), tai suunnitella itse oman radan. Me menimme valmisradan ja sillä selvisimme kärkikolmikkoon. Ensimmäiseksi ja toiseksi tulleet tekivät omat, selvästi nopeammat ja järkevämmät radat.
110cm rata alkoi myös hyvin ja homma toimi. Viimeinen linja, okseri-pysty-linja oli kuskille liikaa. Toin Ekin okserille huonosti ja Eki kiltisti hyppäsi huonosta paikasta. Rytmi katosti, minä en saanut sitä takaisin joten toin huonosti myös linjan pystylle. Hyppäsimme kyllä mutta linjasta napattiin puomit mukaan. Täysin kuskin moka... Nämä ovat onneksi korjattavissa treenillä ja paremmalla ratsastuksella :D

Seuraavaksi suuntaamme kotikisoihin 100cm ja 110cm.
Siitä sitten (koulu)valmennusleirille huippukoutsille.
Josta matka jatkuu Hankoon SeaHorseWeakiin kahdeksi päiväksi.
Ja vielä Ypäjän kisaviikolle 2-3 päiväksi.


2 kommenttia:

  1. Kotikisat? Oletteko muuttaneet vai häh? Olen aina saanut käsityksen että sulla on hepat kotona :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hepat on edelleen kotona :) keskiviikkona on oman seuran kilpailut Ylikyläntallilla, ihan meidän lähellä jossa kaikki estetreenitkin on. Samoin naapuritallin kisoista puhutaan usein kotikisoina. Pahoittelut jos hämäsin ;)

      Poista