sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Treenileiri takana + SeaHorseWeek

Eki oli ihan huippu Kirsin valkkuleirillä Ypäjällä. Kolme päivää, neljä valmennusta + teoriaa ja psyykkistä valmennusta. Rankkaa, mutta ihan huippua. Tietty vähän palkinnoksi ravintola-illallinen ja hyvää seuraa<3
SeaHorseWeekissä oltiin kaksi päivää. Keskiviikkona käytiin Ypäjällä, ennen Hankoon lähtöä treenaamassa Derby-kentällä tulevaa 120cm starttia varten, AM5 ja seniorderby.
Torstain 100cm meni ihan spookyilyyn ja rytmittömyyteen joten puomeja kolisi kolme kipaletta.
110cm jo todella hyvä lukuunottamatta kuskin sössimistä esteelle nro 5 ja sen seurauksena myös seuraava sarja epäonnistui.
Perjantaina Ekissä alkoi jo väsymys paistaa, heittäytyi vahvaksi eikä enää nostellut jalkojaan. Minäkään en toki suorittanut hyvin, joten turhia puomeja sieltäkin. Havenin videoista kuitenkin on havaittavissa kuskin melko oleellinen virhe. Mulla on jo esteen päällä peppu takaisin satulassa, joka tietenkin tiputtaa Ekin takaset liian ajoissa alas tuoden mm oksereilta takapuomin helposti alas. Tästä ollut puhe jo treeneissä, mutta nyt iski todellisuus vasten kasvoja. Se perse ylös penkistä loppuun asti!! Varmasti muistan tän jatkossa, sen verran ärsyttää oma virhe :D
Kinkulla ratsastus sujuu. Käynti-ravi-laukka kentällä ilman ympyrää ja ulkopuolista apua. Täytyy ottaa seuraavalla kerralla videota nähtäväksi hienosta lapsihepasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti