maanantai 22. elokuuta 2016

Amazing horse!

Huhhuh, meillä on vauhtia viimeaikoina riittänyt. Kinkku suoriutuu vaihtelevasti töistään, kyydissä on kyllä pysytty. Utelias ja todella herkkä. Vielä on paljon tekemistä että päästään siihen tilanteeseen että kaikki sujuisi rennosti.

Ja mitä Ekiin tulee, olen yrittänyt kisakalenteriin päivitellä tuloksia vaikka en postausta ole ehtinyt saada aikaiseksi. Aluejoukkuemestaruuksissa meidän joukkue jäi valitettavasti mitalisijojen ulkopuolelle tullen 5. Meidän seuran toinen joukkue ylsi 4.sijalle. Ensi vuonna ollaan sitten mitaleilla taas! ;)
Meidän osuus joukkueesta oli 100cm tasolla, 4vp ihan turhasta ohimenosta radan viimeisellä esteellä kun lopetin itse ratsastamisen. Ärsytyskerroin oli suuri, miten annoinkaan Ekille tilaisuuden... Valmentajan mukaan me ollaan vähän loman tarpeessa molemmat, on ollut melko rankka kisakesä takana.

L-S alue-estejoukkue mestaruus 2016

Kurakeli ei ratsukoita hidastanut :DLähdettiin kuitenkin 21.8 Keravalle kenttäkilpailuihin harrasteluokkaan. Kouluosuudella Eki oli todella jännitynyt ja teki pari rikettä pelästyessään ympäristöään. Muutama 7,0, muutama 6,0 ja jokunen 5,5 löytyi paperista. Yleispisteet 6,0 ja 6,5 kaikki. Ihan ok tyytyväisiä, jännitystä ei saa pois kuin rutiinilla, joten lisää kouluratoja alle vaan :)

Esteradalla nollatulos, Eki piti hauskaa pikkusilla rataesteillä :D Vet check myöskin ok.
Lähdettiin maastoon sijalta 4. Eli sikäli teemme nollan maastossa, pidämme sijoituksemme (luokassa sijoittui 6).
Maastoon kuitenkin lähdettiin ajatuksella että kunhan päästään maaliin, ensimmäiset kenttäkisat kun olivat. Verryttelyssä Eki oli kuitenkin melko provosoitunut, todella kuuma, pukitteli, keräsi kierroksia kavereista ja leikki pikkupossua.
Lähtöportilla sitten päätin että ok kunhan pysyn kyydissä niin kaikki ok ja ollaan tyytyväisiä.
Eki oli kuitenkin radalla ihan liekeissä ja mentiin yhteistyössä koko rata maaliin asti kunnon laukassa ja esteet oli ihan helppoja. Huikee fiilis tulla maaliin<3

Kuitenkin maastosta 2,8 aikavirhettä joten tipahdettiin luokassa 7.tilalle, ollen ensimmäinen ei-sijoittunut. Meidät palkittiin kuitenkin Matti Kannon lahjoittamalla kunniapalkinnolla kriteerein: ''ratsastaja kohdellut hevostaan erityisen hyvin, ratsastanut siististi ja osoittanut erityistä urheiluhenkeä''. Kyllä oli hienoa vastaanottaa tällainen tunnustus. Niin tyytyväinen meidän ensimmäiseen yhteiseen kenttäkilpailu reissuun :)
Radalta saan kuvia todennäköisesti tämän viikon aikana :)

Hetki ennen maastoverkkaa

Kunniapalkinto2 kommenttia:

 1. Onnea kunniapalkinnosta! :)
  Laitoin sulle sähköpostitse muutamat kuvat, jotka otin teistä maastoestekokeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Posti tuli perille, lämmin kiitos hyvistä kuvista! :)

   Poista