lauantai 15. huhtikuuta 2017

Videoita, tuloksia, edistystä

Kilpailukalenteri- sivua on taas päivitetty. Kisojen yhteyteen on linkitetty video kyseisestä radasta, jos siitä on video ollut olemassa. Nämä päivitetty siis myös vuodelle 2015 ja 2016. Oli huimaa etsiä videoita ja katsoa niitä, kuinka paljon edistystä onkaan tapahtunut. Välillä kun on väkisin tunne, että mitään ei tapahdu ja junnataan paikallaan.

Ypäjä Spring Show on meidän osalta taputeltu, jäi hirmu hyvä fiilis ja tunne siitä että oikeaan suuntaan ollaan menossa!
100cm luokassa ensimmäisestä vaiheesta tuli yksi puomi, toin vähän varovasti sisään kaarteesta, Eki jäi vähän etupainoiseksi, eikä ehtinyt nousta tarpeeksi okserille. Muutoin rata oli todella rauhallinen ja ratsastettavuus oli hyvä.
110cm luokassa taisin itse sössiä yhden kaarevan linjan, hipaisupuomi sieltäkin okserilta, äsh. Videolta näkee kuinka kaarre ei ole tasainen, ennen estettä vähän epätasapainoa enkä ehdi suoristaa.
Ei auta, keppejä tuli. Älyttömän hyvä fiilis perjantaista silti, Ekin ratsastettavuus oli huipussa, yhtään ei kaahattu tai tehty muutakaan ylimääräistä pomppua missään.

100cm arv.367.1

Tässä videot vielä perjantailta, ne löytyvät myös kilpailukalenteri sivulta :)

110cm arv.367.1Next stop Ypäjä kenttäkilpailut. Haetaan tuttarista kvaalia hevosten helppoon luokkaan.
Tässä välissä hieman kouluvalmennusta, kehonhuoltoa ja viimeistelyä treeniin.
Ekiä on nyt hierottu säännöllisesti, mikä on tietenkin auttanut edistymisessä.
Helposti etuvetoiseksi jäävänä hevosena joka ei luonnostaan käytä aktiivisesti takapäätään, on selvää että kokoaminen on vaikeaa. Nyt on etuosaa saatu hierottua auki, jotta se pääsee alta pois takaosan työntäessä liikettä. Etuosaa on myös saatu nostettua ylös ja kokoaminen on kerta kerralta helpompaa.
Viimeisessä hieronnassa lihasreagointi oli siirtynyt myös takaosaan, joka on tietenkin siinä mielessä positiivista että Eki on käyttänyt myös takaosaansa.

Kinkku on tällä hetkellä kotona sairaslomalla, mystistä ontumista johon ei vielä ole syytä löytynyt tutkimuksista huolimatta. Palataan tähän myöhemmin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti