keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Mut mä en kestä kun sä oot niin ihana

My little sunshine <3 Raivostuttavan ihana, omalla ärsyttävällä tavallaan. Päivästä toiseen saa olla todistamassa hänen metkujaan, mutta se pienikin katse jonka saa.. eihän sille voi olla vihainen<3

Kinkun kanssa päikkäreillä, niin pieni ja suloinen tapaus<3
Käytiin eilen kentällä liinassa pyörimässä, toistaiseksi näyttää hyvältä. Päivä päivältä eteenpäin, katsotaan miten etenee.. :)

Kilpailukalenteria taas päivitetty, taukoa kirjoittamisesta kertyi ainakin se puoli vuotta joten kaikki on jäljessä :D
Viimevuonna toisiaan KaKe Cupista voitto ja Baltimor-sarjasta 4.sija. Tänä vuonna ei kakecupin osakilpailuja kaikkia kierretä, sillä kenttäkilpailut ovat paljon samaan aikaan ja niissä on tämän kauden pääpanos.
Ypäjä Spring Shown kuvat C Vaasan urheilukuvaus

9.4 Artukainen, ulkokauden avaus. C Annika Mäki, kopiointi kielletty.

Tiistaina oltiin taas Kirsi Hagnerin kouluvalmennuksessa. Halusin ratsastaa tuttarin kouluohjelmaa, joka ratsastetaan kahden viikon päästä. Laitoin Ekille vielä kilpailukuolaimen, joka on vaikea mulle ja Eki käyttää tilaisuuden häpeilemättä hyväksi. Nyt sain kuitenkin hyvin hommasta kiinni ja kun rata oli ratsastettu ainakin viiteen kertaan, alkoi tuntua siltä että ehkä tästä vielä saadaan järkeviä prosentteja.
30.4 siis Ypäjälle kenttäkisoihin, avataan kausi myös niiden osalta. Pyritään kvaalautumaan tuttarin avulla helppoon luokkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti