tiistai 4. huhtikuuta 2017

Back in business !

Talvi oli ja meni, mutta paluu arkeen vihdoin viimein. Rahkeet ei talvella opiskelun, työnteon ja treenaamisen ohella riittäneet blogin kirjoittamiseen lainkaan. Jospas otetaan taas uusi yritys kohti kesää :)
Mulle itselle tää toimii paljolti ''nettipäiväkirjana'' treenaamisen osalta, lifestylen pidän enemmän omana tietonani niin blogin, kuin facebookin ja instagraminkin osalta.

Kilpailukalenteri on päivitetty viimekauden osalta loppuun, sekä lisätty tämän kauden alkua. Hevosten sivuja päivitän parhaillaan..

Viime kausi meni odotettua paremmin, vakiinnutimme varmaa suorittamista 110cm tasolla, tällä kaudella ajatus nostaa 120cm tasolle. Kuitenkin vuoden 2017 tavoitteet ovat vahvasti kenttäpuolella, haemme kvaalit tämän kuun lopussa(30.4) tuttarista, jotta pääsemme jatkamaan hevosten helpossa luokassa kohti kesää.
Kouluratoja kulutetaan mahdollisuuksien mukaan Ekin jännttyneisyyden vähentämiseksi. Kangilla mennään kotona vaativan asioita treenaten, mutta kilpailuharkat mennään edelleen heB tasolla, jotta Eki tulisi luottavaisemmaksi helppojen tehtävien avulla. Ja kankiahan ei kenttäkilpailuissa tarvita Suomen tasolla lainkaan.


Henkilön Janette Sjöberg kuva.
Matkaamme kaudelle 207 liittyi myös sponsori, Trainer4Riding, iso kiitos heille!<3


Tässä Piken hallimaastoeste valmennuksesta 21 esteen rata. Paljon kuskille uusia esteitä, mutta homma hanskassa, Eki tykkää! :)

Tässä pätkä Pinja Immosen puomi/kavaletti valmennuksesta, Eki kävi kierroksilla mutta kyydissä pystyttiin ja saatiin kontrollia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti