lauantai 2. joulukuuta 2017

Kauden päätös videoinaKausi 2017 on meidän osalta valmis. Hevoset kävi vuosihuollossa + raspattiin, rokotettiin ja madotettiin. Nyt kolmikko viettää ansaittua lomaa ja treeneihin palataan viikon kuluessa.

 Eki kävi hyppäämässä 25.-26.11 Ypäjä Movember Showssa tehden 110cm & 120cm radat. Ensimmäisenä päivänä kuski sai kyytiä. Jätkä oli innolla menossa ja pukitteli enemmän kuin ehti hypätä. Verryttelyn jälkeen totesin coachille että jos en päivän aikana putoa, en putoa koskaan :D Tällä viittasin juuri siihen etten muuta ehtinyt tehdä kuin yrittää pysytellä kyydissä Ekin antaessa kunnon kyydit.
Rata oli jo huomattavasti hillitympi, vaikkakin kaksi täysin turhaa puomia otettiinkin. Ensimmäiselle okserille en antanut rauhaa vaan häiritsin Ekiä 2-askelta ennen, joten puomi kintuille ja siitä kuskille noottia. 
Toinen puomi tuli pystyltä jota lähestyessä en tehnyt kaartessa työtä ja jouduin lähettämään Ekin kaukaa jolloin hyppy jäi matalaksi. Muuten rataan tyytyväinen, siisti ja tasainen. Täysin hallittu! :)

Henkilön Janette Sjöberg kuva. 

 
 

Ja kohti seuraavaa päivää ja tämän kauden ensimmäistä 120cm starttia. Tämä 3-tasolla, rata kivan simppeli. Pystyn myöntämään, mietin useasti osaanko minä? No, olisinhan osannut jos olisin uskonut itseeni! Rata maalissa kyllä ja pisteet Ekille kiltteydestä. Radasta paistoi mun epävarmuus omasta tekemisestä, enkä antanut Ekille niitä eväitä mitä olisi ollut tarjolla. 
Nyt on kuitenkin hirmu hyvä fiilis siitä, että me tosiaan pystytään yhdessä tekemään, Eki taistelee mun puolesta eikä heti heitä alas satulasta kun teen virhearvioinnin. Tosi hyvällä fiiliksellä kohti seuraavaa kautta ja sitten vakiinnutetaan 120cm -taso. Metrin luokat on meidän osalta historiaa👊😎

Henkilön Janette Sjöberg kuva. 

 Henkilön Janette Sjöberg kuva.


 

Seuramme julkisti myös KaKe CUP -kilpailusarjan tulokset. Viimevuonna hienosti pikku cup voitto, tänä vuonna iso cup jaettu kakkonen. Hyppäsimme vain 2/4 osakilpailua, sillä kiersimme samanaikaisesti kenttäkilpailuja, joten tämä oli mukava yllätys kauden päätteeksi :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti