maanantai 30. tammikuuta 2012

pakkasta -15..

Pakkasta tosiaan se -15..! järkyttävän kylmä, ihan kauheeta olla ulkona, vaiks pistäis mitä päälle ni jos kokoajan ei tee jotain ni heti tulee kylmä.. :/

Netti toimii vihdoin kunnolla! Kiitos kuuluu sellasel ihanal sähkömiehel joka osas korjata meijän yhteyden<3 i love uuu<3 ;)

Ihana viikonloppu takana, ja kaamee arki edessä.. Oltiin viikonloppu piikkiössä esteklinikalla, valmentajana italialainen grand prix- tason esteratsastaja Giovanni Consertto (en tosiaan tiedä miten hänen nimensä kirjotetaan..) Aivan mahtavaa katseltavaa ja kuunneltavaa, oppi tosi paljon! Kiitos suville että pääsin mukaan!<3 :)

Tänään olin Vinjan kans vaan käpöttely lenkillä, tarvottiin pisin lumisia metsiä kuun valossa, oli muuten ihana reissu<3   Sitte menin sellasen hassun pikkuse suokkipoika Arskan, hän on hauska kertakaikkiaa :D

Nyt ois kokeit tulos koko viikon ja pitäis alkaa lukemaan niihinki.. ei innostais muute yhtää.. :/ mut pakko se on jos noit numeroi haluu korottaa viäl :)

Täytin tänää parit kesätyö- haku lomakkeet, jos vaikka johonki pääsis sitte kesällä duunii :) Ikähän tässä vähän tökkii mut kai mä johonki..

Anteeks tää lyhyt postaus mut oon kyl viel hengissä ja tuun kirjottelee lisää :)  kommentoikaa mitä erikoispostauksii haluisitte ja ulkoasulle on pakko tehä jotain.. kiitos lukijoille malttavaisuudesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti