perjantai 22. kesäkuuta 2012

Haaste !

Sain Veeralta taas haasteen, kiitos! :)

Ohjeet: 
Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.
 
1. Lempi hevosrotu?
 Tää on vaikee.. oikeesti. No.. ratsuponit on niinko tosi kivoja ja sillein että ei mulla vissiin oo sellasta ihan ykköstä..  tätä täytyy miettii :) 
 
2. Korkein hyppäämäsi este?
öää.. 125-130cm?
 
3. Lempi pikkuponi blogi?
Pikku-ukon blogia on tosi kiva lukea, se on sillain tosi hauska ja hyvin kirjotettu :) 
  
4. Mitä aiot tehdä kesällä?
Olla kavereiden kanssa, ottaa aurinkoa, ratsastaa ja pitää hauskaa. Täl hetkellä vietän juhannusta Raahessa mun tosi hyvän kaverin luona :) 
5. Lempi ratsastusvaate merkki?
No tykkään Animon vaatteista tosi paljon ja sitte Kingslandi on toinen :)
 
6. Paras kaveri?
Tähän on tosi vaikee vastata, koska mun tosi hyvän ystävänki luokittelen isosiskoks ni en laske sitä kavereihin.. mut jos ihan kavereista lähetään ni tota Emmi on kyl sellanen. Mutta sitte onhan niitä muitaki hirmu hyviä ystäviä, muttaku emmä halluu laittaa ihmisiä paremmuus järjestykseen. Ja niinko Suville kerron periaatteessa ja vähän niinko käytännössäki kaiken mun elämästä. Se vaan on sellane että luotan ihan 100 ja on helppo puhuu jne.. emmää jaksa luetella :D
7. Unelma heppa? 
Joo.. vähän niinko Vinja, että on niinku täys luotto molemmin puolin ja rikkoutumaton side välillä, mut täytyy olla haastetta ratsastaa ja tehä töitä, ettei se saa olla automaatti. Vähän säpäkkyyttä ja sellasta omaa energiaa ja moottoria :)
8. Mitä mieltä olet blogistani?
Sun blogi on Veera tosi kiva, sitä on helppo lukee ja aina on kuvii hyvin jne. Kiinnitä huomiota kirjotusvirheisiin ja kirjotusasuun :) 
9. Lemppari värit?
Valkonen, pinkki ja musta,
10. Lempi talli? 
Jos mää en nyt omaa tallia sano, mutta Tarun ja Kimintalli on tosi kiva ja sitte tykkään kans Keiramontallista ja Cevaluxtallista :) 
11. Onko haasteita kiva tehdä, vai onko nää ihan rasittavia?
Ihan kiva näitä sillein on tehdä, mä en vaan koska keksi mitä kysymyksiin vastais, et mullei oo sellasta selvää kuvaa vaan sepitän iha sekavasta kaikee :D
Uhrini ovat: 


Ja kysymykset: 
 
1.Miksi kirjoitat blogia?
2.Unelmiesi lomakohde?
3.Suosikki hevonen?
4.Mitä pidät blogistani?
5.Kesäloma suunnitelmat?
6.Paras ystäväsi? 
7.Unelmiesi hevonen?
8.Suosikki blogisi?
9.Korkein ilman satulaa hyppäämäsi este?
10.Paras kilapilu saavutuksesi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti