tiistai 30. lokakuuta 2012

Aina ei mee niinku on suunnitellu...



Eilen olin Vinjan kans vähän humputtelees kentällä. Poni oli ihan intsinä ja tilsoista huolimatta vauhtia ois riittäny enemmän ku tarpeeks. Harmittaa vaan ku en voi päästää sitä menee niin paljon ku sillä itellä on menohaluja vaan pitää kontrolloida sitä ja mennä vaan sillon tällön. Ja lomat ei ainakaan rauhota tota ponia.

Ellan kanssa oli tarkotus mennä mut kaikki ei tosiaan aina mee niinku on suunnitellu.
Sen kanssa on ollu ongelmia alusta asti yksin jäämisen kanssa. Et jos näköyhteydellä ei oo muita hevosia ni se menee ihan sekasin. Liian läheisriippuvainen tai jotain. Koko ajan ollaan enemmän ja enemmän totutettu sitä yksin olemiseen ja koko ajan se on parantunut. Ei sen kanssa siis oo ongelmaa lähteä pois yksin kotoa tai ratsastaa yksin, mut jos sen vie talliin missä ei ole muita/se ei ikkunasta näe ketään se hätääntyy.

No meillä tallista näkee tarhoille joten ongelmaa ei oo ollu.. mut nyt alkaa illat pimetä ja meninkin myöhemmin ku mun oli tarkotus, joten oli jo oikeesti pimeetä. No ylläri jos tallissa on valot päällä ni ei Ella tiettykää näe ikkunasta ulos ku valo heijastaa ja tarhoja ei oo valaistu.... no ongelmahan siitä syntyi ja kävin hakemassa Pampulan siihen viereiseen karsinaan sen kaveriks jotta rauhottuis ja saisin sen laitettu kuntoon.

Toisella oli sit kuitenki menny pasmat jo sen verran sekasin et kiitin ja lopetin siihen ku se malttoi hetken olla kun harjailin sitä, et en lähteny kentälle ollenkaan tänään.
Huomenna kun pääsen koulusta ni täytyy heti mennä kun vielä on vähääkään valoisaa :)

Vinjalle kiersin jo viimeviikolla hokit eteen ja taakse (vain kantahokit) ja Ellalle väänsin sunnuntaina etupäähän. Ella kun ei oo helpoimmasta päästä kengittää ni lopetin taas siihen kun oli etupään tosi hienosti :)

Oon nyt ruvennu miettii noit enskesän kesätöitä... oisko jollain kokemusta missä otetaan ekan vuoden lähäriopiskelijoita töihin??
Ja MN-festareillekkin vois mennä, koska Giovanni Consortin esteklinikkaa on siirretty viikolla eteenpäin, joten mulla on se viikonloppu näillänäkymin vapaa.




Ja joo tiiän joulusta ei sais viel puhuu, mut mulla on hirvee ongelma joululahjojen kanssa!! kriisi on hirmuinen :D

Nyt se talvi sitte tuli ja meni, ja nyt on ihan pirun liukasta. Eikä toi vesisadekkaan kauheen kivaa oo, mut ei auta valittaa... Just hevosille hokit ja nyt ei oo lumesta tietookaa, tosin sitä jäätä on vielä jäljellä.. No seuraavaks saa pistää niille jo talvipopot tilsakumeineen :)


Ja kyllä, koulukuvat saapuivat eilen nettiin, jotta tilausta voisi muokata.
Tällänen tänä vuonna, ens vuonna taas uusiks.


Huomenna koulussa meneeki sitte 8.15-15.45 englantia, psykologiaa, varhaiskasvatusta ja hoitotyötä opiskellessa. Illalla varmaan Ellasta sitte lisää, miten sujui jne.  kommenttia saa laittaa :)  ja muistakaa klikkailla hyvä/huono/lisää kuvia nappuloita!

nii ja tänää tosiaa matikankokeest hienosti K3, täysillä pisteillä! pakko leijuu, ku osasin muuttaa mikrogrammat kuutiodesimetreiks, kilometrit litroiks, dekagrammat aareiks jne.. :'D  vähän kärjistettyä ehkä mut jotain sinne suuntaan :D

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. MN-festareil? :D mietin et jos menis töihi sinne ni sit sais ilmaseks niit lippui/alennuksii lippupaketeist. Mut joo tekis oikeesti mieli lähtee ku en tosiaa viimevuon ollu siellä :) Mut hienoo jos sä oot menossa ni mulla on kyytiki sitte järjestetty!! :D

      Poista
    2. okei nonni kiva :) ja joo kyl mä meen jos vaan saan noi sieviläiset mun mukaa sinne :D

      Poista