perjantai 12. huhtikuuta 2013

5 viikkoa jäljellä..

Vinjalla siis enää 5 viikkoa jäljellä! Mutta jos vanhat merkit yhtään paikansa pitää niin tapahtuu jo viikkoa aikaisemmin :) Masu kasvaa hurjaa vauhtia mutta poni on edelleen sitä mieltä että lenkille pitäisi päästä.

Tässä vähän kuvaa aikaisemmilta vuosilta. Ensimmäinen on viikkoa ennen laskettua aikaa, mutta päivää ennen Junnun syntymää. Toinen on muutama viikko ennen Hermannin syntymää, tarkkoja viikkoja en muista. Ja viimeinen on otettu eilen, 5vk ennen laskettua päivää. Vielä ehtii masu kasvaa :)




Pampula on ollut kovassa treenissä, liikkunut säännöllisesti koko ajan. Välillä Janinan kanssa selästä ja toisinaan olen itse juoksuttanut sivuohjilla, treenattu agilityä, ohjasajoa ja temppuja :)
Viime viikolla Pampula heitti Janinan alas oikeen kunnolla! Poni aloitti pienet pukkirodeot eikä Janinalla ollut mitään mahdollisuuksia pysyä kyydissä :D Hetken se leikki villihevosta juosten ympäri kenttää kunnes luovutti ja tuli luokse antaen kiinni. Toisinaan menty satulalla, toisinaan ilman. Tasasella treeniä, välillä hypätään ja loput mennään metsässä ja maastossa. Poni tykkää ihan kympillä! :)








Ellalle ei mitään uutta ihmeellistä. Siinä menee missä on mennytkin :)
Toisinaan sujuu, toisinaan ei. Normaalia elämää siis.

4 kommenttia:

  1. Nyt banneri on hieno! :) Voi vinjan pallo masua :3 söpöö<3

    VastaaPoista
  2. olen sanaton..<3

    tee postaus tallista, olisi hienoa nähdä millaista teillä on :)

    VastaaPoista
  3. SINUT on haastettu!
    http://emmakas.blogspot.fi/2013/04/haaste-38.html

    VastaaPoista
  4. Kiitos Emma! Teen haasteen heti kun kerkeen :)
    T. Janette (en pystynyt kirjautumaan kaverin puhelimella)

    VastaaPoista