tiistai 13. elokuuta 2013

Aktiivisuutta....

Viime perjantaina lähdettiin aamupäivällä kaverin kanssa ajamaan Lappeenrantaan. Kansalliset estekisathan siellä, kolme päiväiset. Kaveri hyppäs lauantaina ja sunnuntaina omalla hepallaan ja pärjäsikin äärettömän hyvin! :) Hyvä he♥

Yks hienoimmista luokista oli 145/150cm LähiTapiola Grand Prix. Sarjan 5/5 osakilpailu ennen finaalia.

Uskomaton Ehnrooth hyppäsi Larissalla Lappeenrannan gp:n kärkeen!

Thomas Ehrnrooth ja Larissa, kuva JB Kuvaus.


Roosa Ruutsalo ja Whisper, kuva JB Kuvaus.


Hanna Tardiveau ja Wetrichta, kuva JB Kuvaus.

Ihan huikeat kolme päivää!♥
Mutta ei siitä sen enempää :)

Vähän pientä kuulumista omista hepoista :) Kyselkää ihmeessä!

Kinkku on kasvanut valtavasti, yritän saada siitä uutta kuvaa tässä lähipäivinä :) Väri on vaihtunut hurjasti, ja tuntuu että joka päivä muuttuu lisää :D

Vinjan kanssa oon nyt päässy pari kertaa ratsastamaan ns.kunnolla. Ollaan Kinkku jätetty kotiin ja hyvin on molemmat ilman toisiansa pärjännyt :)
Vinja on vaan niiiiin super turbomamma♥ mun muru♥

Ella on ollu tosi fiksusti nyt, sen varalle on käynnissä operaatio/suunnitelma. Katsotaan kaatuuko se kokonaan, vai tuleeko siitä mitään. En sen enempää siitäkään vielä paljasta.. ;)

Pampulalla oli vajaan viikon treeniloma kun oli poni vähän kovalla treenillä, mutta nyt palailtu taas hommiin.
Tänään käytiin n.5km lenkillä ja voi sitä energian määrää! Poni käy ihan kierroksilla ja kisailee ohi ajavien autojenkin kanssa... tosta ponista tulee vielä jotain ;)

Simply the best!♥ Vinja♥

Itse aloitin koulun maanantaina, kaksoistutkinnon toisen vuoden. Ja nyt heti tiistaina aloitin sitten 6vk työharjoittelujakson Liedossa. Työpäivät on n.7,5h mittaisia, aamu- tai iltavuoroja, mutta myös yövuoroja mahtuu joukkoon.

Mulla on nyt blogin suhteen vähän jäänyt, teiltä lukijoilta kaipailisin postausideoita, kommentteja ja kysymyksiä :)  En viitsi kirjoittaa joka päivä ei mitään-postauksia kun ei ole kunnon aihetta, joten sitten näitä tulee vähän vähemmän. Auttakaas mua vähän herättämään blogi eloon, mitä haluutte lukea ja tietää :)
Kiinnostaisko myday-postaus? Jotain muuta? mitä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti