torstai 19. kesäkuuta 2014

Kuvia kuvia ja kuulumisia :)

 
Ihanaa juhannusta jokaiselle näin etukäteen! :) Viettäkäähän se ihmisiksi!
Taas vääntäydyin tänne koneelle ja nyt niitä luvattuja laidunkuvia. Kuvissa näkyy päivämäärät, eli on ihan ekoilta laidun päiviltä. Nyt pojat on isommalla ja ravinteikkaammalla laitumella ja Vinjakin on mukaan päässyt (eri laitumelle kyllä).  Hepat nauttii kun saavat olla ja syödä :)

 
 
Pampula on niin helppo, sen voi jättää nurmikolle syömään ja siinä on ja pysyy ;) Ei tarvii laitumelle edes viedä :D Hänkin on laihtunut, kun keksin uuden liikutusmuodon. Lähden polkupyörällä ajamaan omaa treenilenkkiä ja otan ponin siihen vierelle juoksemaan! Pampula hoksas jutun juonen heti ja oli ihan hommassa mukana :)  Samalla sitten matkan varrelta ollaan käyty hakemassa muutama geokätkö :)


Kuvassa Laku vasta totuttelee laitumeen, siksi köyhemmällä laitumella ettei mene masu sekaisin :)
Näyttää muuten ihan ponilta :D
Lakun kanssa oltiin tallikisoissa ja napattiin 80cm 2.sija ja 90cm 3.sija! Hän on hieno poika<3
Nyt alkanut myös pojan temperamentti näkyä, kyllä se osaa isotella kun sille päälle sattuu. Kuitenkin hän on niin nössö, että komentamaan kun menet niin pupu menee pöksyyn :D


Seisoopas se hullusti... no anyway siinä se Kinkku nyt on kun joku kyseli sen kasvamisesta :)
Hänestä on tullut tosi fiksu ja rauhallinen. Käytöstavat on menneet perille<3


Mutta kuten näkyy, Kinkusta on tullut ISO poika! :) Ottaa Lakun kiinni kovaa vauhtia. Laku on +160cm ja Kinkku on vasta 1v!


Lakukin on tästä kuvasta saanut jo hurjasti lisää massaa. Ei ole enää ihan näin hoikassa kunnossa :)
Metsämäen kansallisiin ollaan menossa hyppäämään parit alueluokat ja Kemiönsaareen lähdetään Jumping Kemiö kisoihin pariksi päiväksi hyppäämään. Lähdetään kokeilemaan myös Kemiön derby rata korkeudella 95cm.


Koko perhe käytiin laivalla ja Julia tykästyi pallomereen<3 Voiko olla suloisempaa :)
 
 
Uuden bannerin tarvitsen ja omat yritykset jää melkeen yrittämiseksi eli jos jollain on tylsää niin saa tehdä! :) Kaikki neljä kaviokasta ois kiva olla mukana, mut muuten saa melko vapaat kädet :)

Palaillaan taas pian! Jos vaikka ratsastuskuvia saisin tässä jonain päivänä ;)

2 kommenttia:

 1. Onko sulla jotain videoita näytettäväksi tosta lakusta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa on :) Ratun aluekisoista on molemmat radat kuvattuna mutta ne on vielä kaverin bädillä teknisten ongelmien takia. Yritän saada ne itselleni niin sitten voin tännekin ne laittaa näytille :)

   (olen töissä en kyennyt kirjautumaan sisään;) )

   Poista