keskiviikko 20. elokuuta 2014

Herätäänpä henkiin..

Niin se vaan menee ettei kaikkea vaan millään ehdi. Tässä tapauksessa blogi on se joka on jäänyt paitsiolle huomiosta. Mutta anyway, vähän kuulumisia täältäkin suunnalta :)

Pampula, maailman monin poni! Siis en kestä mikä persoona. Joka päivä siitä oppii jotain uutta,  ja aina sillä on pahat mielessä, vaikka täydellä innokkuudella töitäkin tekee. Pientä pilkettä silmäkulmassa jatkuvasti, mutta kuitenkin niin hellyyttävä pieni karvapallo<3
Ja vihdoinkin, se taas pysyy langoissa! Ihan mahtavuutta, ei tarvitse enää (ainakaan toistaiseksi..) pyydystellä sitä milloin mistäkin. Viihtyy hyvin ulkona, ei edes yritä karata ja tulee kuitenkin iltaisin miellään sisälle.

Mun pieni ruohonleikkuri<3 Niin hoituu kasvimaan rikkaruohot ja nurmialueiden siistiminen.


Vinja on lomaillut laitumella. Välillä on käyty maastoilemassa täysin ponin omia reittejä. Välillä niin mielenkiintoista katsoa mihin se lähtee kun kotipihalla antaa vapaat ohjat :) Kentälläkin oltiin viikonloppuna tuuppaamassa, ilman satulaa tietenkin :D


Ja pieniä ratsastajia hän on saanut myös<3 Tänne uskaltaa laittaa kenet vaan :3

Kinkku on opetellut isonhevosen elämää. Suitset kuolaimineen on jo ihan tuttu juttu :) Juoksuttamisen harjoittelu on työn alla, poikaa vähän pelottaa mennä yksin kentälle. Loimet on paljon mukavampi riisua pois kuin pitää päällä.. mä en ole ollenkaan niin innostunut tästä taidosta :D
Niin iso poika jo, täytyy ottaa kuvia jokupäivä niin saan tännekin lisättyä :)

Lakun kanssa on treenailtu monipuolisesti. Maastoiltu pitkiä lenkkejä, oltu este- ja kouluvalmennuksissa, humputeltu ilman satulaa ties missä ja vaikka mitä :) Niin fiksu nuori, ettei mitään rajaa<3 Nyt ollaan taas uuden kuolaimen kanssa liikkeellä, nyt suussa aivan tavallinen suora kuolain. Hyppäämiseen ollaan saatu uutta otetta, treenit on mennyt tosi hyvin.


20.84km / 02:03:59 / 10.1km/h

Nyt syksyllä ois tarkotus mennä Lakun kanssa parit matkaratsastuskisat ja keväällä lähdettäis kokeilee kenttää :) Kuun viimeinen vklp on Salossa alue-estekisat ja sinne ois kans tarkotus lähteä. Saa tulla katsomaan ja kannustamaan, ja moikaamaan tottakai ;)

Jepjep, ja nää sateet... mun hevoset tykkää ihonhoidosta, varsinkin laitumelta kerätystä mudasta, ja tarhan hiekasta...


Jostain syystä mä en niin innostu näistä :D
#puhelinkuva


HBD TO ME! Joo, 18v tuli sitten täyteen. Nyt ollaan lain mukaan aikuisia ;)
Inssikin meni läpi, eli B-kortti on nyt taskussa! Pitäis käydä korottamassa BE-kortiksi, niin sais kuskata hevosiakin sitten :)

Kesä tuli, kesä meni<3

Tampereen reissun iltamaisemia<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti