torstai 4. syyskuuta 2014

Harrastemestaruus hopea! ~väriä elämään~

Niin ylpeä Lakusta♥ Niin hieno, fiksu ja oppivainen nuori. Aivan uskomaton persoona, ihan huippu. Sanat ei riitä kertomaan fiilistä :) Vaikeuksien kautta voittoon siis :)

Salossa Anisten ratsastuskeskuksessa aloitettiin ensin perus 90cm arv. 367.1. Perusradalla pysty-okseri linjalla laukka pääsi pitkäksi enkä ottanut kiinni. Seurauksena paikka okserille oli huono ja puomi kolahti alas. Se siitä radasta, Laku lepäämään ja itse opettelemaan seuraavan luokan rataa.

Hevosten harrastemestaruus hypättiin korkeudella 100cm arv. AM5 eli uusinta puhtaille perusradan ratsastaneille 110cm.
Taru tuli jeesaamaan verkkaan ja Laku tuntui hyvältä. Radalla kaikki tapahtui jotenkin nopeasti. Ratsastin ja keskityin. Kerrankin olin hereillä alusta loppuun ja jokaisella askeleella mietin seuraavaa siirtoa. Ja sieltä se tuli, nollarata :) Kohti uusinnan opettelua.
Uusintaan 13 ratsukosta pääsi 8 ratsukkoa. Uusintaan otin pari verkkahyppyä ja annoin olla. Kävelin ja kävin tarkkaan läpi radan kohta kohdalta. Vaikka kaikki tuntui hyvältä, eikä ongelmaa pitänyt olla, mua pelotti :D Radalle mennessä ajattelin hakevani siistin radan, olihan se meille vasta toinen 110cm. Kuitenkin lähtömerkin jälkeen totesin että nyt mennään eikä meinata ja lähdin ratsastamaan mestaruudesta. Ja sieltä me pian tultiin, siistillä ja hyvällä nollaradalla luokan johtoon! :)
Yksi ratsukko selvitti radan pari sekuntia meitä nopeammin joten hopea jäi meille. Hopea ei tässä kohtaa todellakaan ole häpeä!♥












Ja samana viikonloppun oltiin ystävän kanssa Turussa järjestetyssä Väriestejuoksussa. 5km matka sisälsi muistaakseni 10 estettä, puolet värillisiä, puolet ilman. Aivan mahtava tunnelma ja tapahtuma, ehdottomasti suosittelen! :)







Sunnuntaina suuntana taas Salon alue-estekilpailut. 90cm & 100cm. Siitä seuraavaksi Artukaisiin nuorten hevosten aluemestaruuksiin. Syksyllä myöhemmin matkaratsastuskisat täällä lähellä. Kisakausi alkaa pikkuhiljaa olla lopuillaan... :)

Ja kyllä, autokoulun kakkosvaihekin on nyt suoritettu, se on viimeistä vaihetta vaille. Sitten on taskussa pitkäaikainen ajokortti :) BE-kortiksi pitäisi käydä korottamassa, sitten pääsee itse vetämään traikkua :)

4 kommenttia:

  1. Upea ratsukko, aivan mieletöntä :) onnea ja tsemppiä sulle jatkossa, näytä kaikille mihin teistä on!
    t. Salla

    VastaaPoista
  2. Onnea paljon! Mutta tuli tässä mieleen että eihän samana vuonna saa osallistua molempiin, harraste- sekä aluemestaruuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sääntöjen mukaan ei saa osallistua harrastemestaruuksiin ja henkikökohtaisiin mestaruuksiin samana vuonna. Nuortenhevosten mestaruudet eivät kuitenkaan ole ratsastaja henkilökohtaiset vaan nuortenhevosten. Tällöin meillä on osallistumisoikeus :)

      Poista