maanantai 30. lokakuuta 2017

Seuraa meitä somessa !Oikealta sivupalkista löytyy nyt pikakuvakkeet muualle someen. Meidän menoa voi siis seurata mun omalta ig-tililtä (erillisen tilin tekoa en ole kokenut omaksi ratkaisukseni). Tili on yksityinen juuri siitä syystä että se on henkilökohtainen, mutta pistä rohkeasti seurauspyyntöä ;)

Facebook on vielä enemmän henkilökohtainen kanava, mutta lajiin liittyen täällä blogissa asiat on laajemmin esitetty. Jos kaveripyyntösi ei siis mene läpi, et menetä mitään seuraamalla täällä blogikanavassa! :)

Uuden mahdollisuuden annoin Sarahah sovellukselle. Voit lähettää siellä terkut, risut ja ruusut mulle täysin anonyymisti. Heitä kyssäriä, vastaan muista käyttäjistä poiketen kysymykseesi täällä.
Ig-storyyn en juuri tilin 'normaalielämän' vuoksi yksittäisiä kysymyksiä jakele. Ole siis aktiivinen ja käytä tilaisuutesi hyväksi ;)


Viikonloppuna Pampula pääsi pitkästä aikaa kisaradoille. 4-vuotias pikkusiskoni aloitti kilpailu-uransa reippaasti Loimaalla järjestettävissä shetlanninponien rotunäyttelyissä. Julia osallistui minihandler-luokkaan, jossa siis arvostellaan esittäjän taitoa esittää poni tuomarille mahdollisimman hyvin. Ponin rakenteella tai liikkeillä ei ole vaikutusta lopputulokseen. Minihandler on avoin 4-7vuotiaille lapsille, avustaja sallittu.

Julia sijoittui luokassa upeasti 2.sijalle, vaikka mukana oli paljon vanhempia lapsia. Lisäksi hänet palkittiin erikoispalkinnolla ''tulevaisuuden lupaus''. Niin ylpeä pikkusiskosta <3

Henkilön Janette Sjöberg kuva.

Kyseisessä tapahtumassa handler-luokat oli toteutettu halloween-teemalla, joten pukeutuminen oli sallittua. Tämä kaksikko esitti prinsessoja.

Itse osallistuin samaisessa tapahtumassa seniorhandler-luokkaan joka on avoin yli18-vuotiaille. Sieltä irtosi myös tasaisen eleettömällä suorituksella 2.sija. Hieno viikonloppu!  Lisää kuvia tänne kun niitä käsiini saan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti