maanantai 16. lokakuuta 2017

Paikka kenttärenkaassa ja Kinkun kuulumisia

Jaa että miten menee? :D  Meillä menee kivasti, jokaisen kaviokkaan meno näyttää hyväksyttävältä!

Ei tässä ihan oo ruusuilla tanssittu, kuten ei hevosharrastuksen parissa yleensä. Ylä- ja alamäkeä vuorotellen.

Salon kisat Ekin osalta ei mennyt kovin hyvin. Jos vähän taustaa valaistaan, niin EkiTheTukkijätkä alias Möhköfantti piti Keravan kisojen jälkeen pari viikkoa hyppylomaa ja ennen kisoja hyppäsin kotona hieman kontrollitehtäviä. Pistihän jätkä riehumaan... pukkeja, loikkia, kaahausta, Ekin perussettiä.
Loman aikana tehtiin vähän mäkitreeniä ja kengittäjä muutti takajalkojen kaviokulmaa liikkeen parantamiseksi. Eki siis takoo takasiaan turhan paljon joten asiaan puututtiin. Liike tuli hyväksi, mutta kaiken tämän summana se tietenkin kipeytti oikean takapolvensa.

Hevonen saatiin lihaksista auki valmentajan avulla ja se oli jumppakuurilla. Kaikki näytti hyvältä ja lähdettiin Saloon hyppäämään. Hevonen ei kuitenkaan ollut oma itsensä. Videot tuloksien puolella, sieltä kiinnostuneet näkee asian todellisen laidan. Metrin luokassa hevonen oli tukossa. Kympissä auennut ja vei ratsastajaa 100-0, kun kuski oli väärässä moodissa aiemmasta luokasta..
Eki jäi kisojen jälkeen siis kävelykuurille polvensa vuoksi.

Nyt vaikuttaa taas hyvältä, liikkuu hyvin ja selviytyi valmennuskatsastuksista kehuttavasti! :)
Saimme Ekin kanssa paikan L-S alueen kenttävalmennusrenkaasta (B-kehitysrengas).

Henkilön Janette Sjöberg kuva.


No mitä Kinkulle kuuluu?
Kinkku sai ontumis- ja jalkaongelmaansa vihdoin ratkaisun. Me ollaan edelleen ilman diagnoosia, mutta ongelma on ainakin toistaiseksi ratkaistu. Kinkulla on nyt pohjalliset täytteineen etujaloissa ja normaalikengät takajaloissa. Liike on puhdasta ja jätkä toimii ratsuna suhteellisen kivasti :) Jäljessä ollaan, mut mikä kiire valmiissa maailmassa. Onhan se nyt ollut jo vuoden sairaslomalla joten ihmekös.

Henkilön Janette Sjöberg kuva.


Yllä pieni video kotitreenistä. Selkäännousussa saa edelleen olla tarkka, sinne ei ihan heittämällä kiivetä. Jätkä on edelleen kovin herkkäsieluinen. Kyljistään herkkä, vasta väsyttyään antaa ''tehdä jalalla'', joten pikkuhiljaa pyritään ajatukseen eteen ja ylöspäin.

Tällähetkellä liikkuu n.4-5krt/vk joista ainakin yksi kerta mennään maastossa kaikki askellajit reippaasti eteen. Poniemän luonne on tullut esille köyrypukkien ja jääräpäisyyden merkeissä. Tälle jätkälle joutuu olemaan tiukka, mutta kiltisti.

Kuva- ja videomatskua tulossa.. :) Pyritään aktiivisuuteen täälläkin, mutta kiinnostuneet tietää, kuulumisia voi seurata myös Facebookin ja Instagramin kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti