keskiviikko 26. joulukuuta 2012

lumileikkejä ja jouluruokaa

Mä oon niiiiin täynnä jouluruokaa :D  jouluruokaa tuputetaan joka tuutista ja minne ikinä meneekin, saa jouluruokaa. Nyt on kai kaikki sukulaiset käyty läpi ja jouluruuista ei kotonakaan oo enää kuin jämät jäljellä :)  
Kahvin ja Veronan hoidin kans tänään. Veronan kans käytiin ilman satulaa pellolla rämpimässä, sil oli Veronaks virtaa. Se jopa liikku eteenpäin :) Kahvi oli ihan pönttö! Hain sen vaan riimusta sisälle ja se oli juosta mun yli. Keskusteltiin hetki miten mennään sisälle nätisti. Joo en eilen liikuttanut sitä vaikka piti ja onhan se ollu nyt rokotuksen takia kevyemmällä mut yllätyin vähän sen käytöstä :D  no päätin sit iskee sen ensi liinan päähän purkamaan energiaa ja vitsit se juoksi! Sitteku n.kymmenenminuutin juoksemisen jälkeen sain sen rauhottuu ni sen ravi oli ihan pirun hienoa! Ei ollu sellasta pientä tikittämistä, vaan oikeesti hieno ravi.
Tuli sit kuitenki sen verran hikiseksi etten lähteny enää ratsastamaan, vaiks tarkotus oli. Huomenna sitten :) 

Ella sai tänään olla, huomenna pellolle ja perjantaina valmennukseen :) 


Pampulan kanssa käytiin tänää leikkii vähän lumileikkejä ja riemua riitti :) 
tä oli yks hänen suosikeista :D pää vaan kokonaan hankeen,
korvat vaan jäi esille. 

hihii, lumessa on kivaa♥Poni innostu vähän pukittelee... kone takkuili 
sen verran paljon etten saanu tehtyä koko reissusta
koostetta, ja nyt mua harmittaa :/ 


Juu ja lähin kans käymään Turussa. Mentii Ilpoisiin mammalle syömää jouluruokaa ja piparei, mut mä sit karkasin jouluaterialta ulos :)  Ainut miinuspuoli karkaamisella oli se, etten tajunnut ottaa takkia mukaan, ja ylläri ulkona on kylmä.. :D  Kuvissa joulupukin tuomat uudet housut :) ne jakaa mielipiteitä aika rajusti, toiset tykkää, toiset ei mut ei se mitään ku mä tykkään :) 

saa antaa mielipiteitä ja toivon kommentteja! :)

vähän oli kylmä juu

kuvan laatu +10 (nyt housuissa näkyy värieroja, välillä pinkki
välillä vihree, sauman kohalta huomaa hyvin)

Ilpoineeen

4 kommenttia:

 1. ton tekstin takana oleva "tausta", eli toi läpinäkyvä valkonen pohja vois olla vähemmän läpinäkyvä, tai sitten jonkun muun värinen, koska pidempii tekstei on välil vaikeempi lukee, kun noi taustan puun oksat peittää osittain jotain kirjotuksista. Myöskään tuo sivugadget "tietoja minusta" ei näy puiden oksien takia :(

  Myös voisit vaihtaa noiden linkkien väriä. Siis ei tota vaaleanpunaista, vaan sitä valkoista minkä väriseksi linkki muuttuu kun laittaa hiiren sen päälle. Nimittäin esim. tosta sun esittelyn linkistä ei näe mitään jos hiiri on siinä päällä :D

  banneri on ehkä vähän tylsä.. :/ ois kiva jos siinä ois kaikki sun hepat, tai vaikka vaan ella ja sä, mut mun mielestä noita kuvia on liian vähän ja teksti on tollanen "perusfontti" eli vähän tylsä.

  Muuten oot saanut blogin ulkoasusta yhdistettyä ihanan tyttömäisen, talvisen ja lempeän. Siitä huolimatta ulkoasu on kuitenkin asiallinen, ettei mikään lapsellinen :)

  sit itse tekstiin:

  Ois ollut kiva tietää vähän että kuka on verona tai kahvi? esim. kuva hevosesta tai vähän tietoa olisi ollut kiva lisä. Kirjota asioista vähän "pidemmin" niin pääsee paremmin mukaan sun ajatuksiin.

  Toi sun asu on myös omalla tavallaan kiva, mutta toi pinkki huppari ei oikein sovi siihen. tulee vähän liikaa värejä. Mustat kengät(ihanat!!), väriä vaihtavat housut ja musta toppi. Siihen sopisi paremmin jokin valkonen tai joku muu yksivärinen neule tai huppari, mutta tossa pinkissä hupparissa on kolmea eri väriä joka on vähän liikaa :/ Tosin tuo nyt ei varman ollutkaan minkään bileasun roolissa kyseessä olevana hetkenä :D Muuten kyllä ihan jees! :) Toisaalta tykkään noista housuista ihan hirveesti, mutta toisaalta mulle tulee niistä mieleen ihan kala. tai oikeestaan kalan suomut :D

  Vähän tuli kritiikkiä joo, mutta poimisinkin nyt kaikki negatiiviset asiat mitä mieleen tuli, ja jätin niitä positiivisia vähemmälle. Kuitenkin helpompi parantaa negatiivisia asioita pois :)

  Jatka ihmeessä blogin pitämistä, onnea jatkoon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS sulle palautteesta!:)
   Otan mielipiteesi ehdottomasti huomioon kun hienosäädän ulkoasua. Mä tykkään hirveesti noista puista, mut ne hankaloittaa aika paljon värimaailman löytämistä. Mikä väri näkyy niin puissa, kuin valkoisessakin? Vielä on siis tekemistä.

   Joo, kävi mielessä kirjoittaessa että pitäiskö pistää kuvaa kahvista ja veronasta. Ja bannerin kanssa mulla on se ongelma, etten oo koskaan tyytyväinen itse tekemääni valmiiseen banneriin. Tiiän omalta kohalta, et oon hirveen kriittinen itseäni kohtaan, mitä voisi vähän yrittää vähentää. Mutta ehdottomasti jos joku osaa ja tykkää tehdä bannereita niin saa toki tehdä mullekkin :) Kommentilla vaan pyytämään s-posti-osoitetta tai miten haluaakaan :)
   Kiitos myös asukritiikistä, on hirmusesti kivampi kirjottaa ja avautua ja sillee ku on joku joka ilmaisee oman mielipiteensä asioista! :)
   Sain tosiaan noi housut jouluna ja on kyllä ollu vähän haastetta löytää niihin sopivaa paitaa :D

   On hirmu kiva että annoit palautetta, pidetään kaikki mielessä! :)

   Poista
  2. Sama anonyymi täällä edelleen.

   Ulkoasu on nyt jo paljon parempi, kun pystyy lukemaan itse tekstin ilman noita häiritseviä oksia ja linkeistä saa selvää :D
   Jollet löydä mitään sopivaa väriä joka näkyisi molemmissa, niin voithan sä aina miettiä uudelleen tota gadgettien järjestystä, ja sitä että onko ne kaikki pakollisia. Esim. tarvitaanko sivugadgetiksi tuo tietoja - osio, jos sulla on jo oma esittelysivu?

   Ois kiva nähdä joku sun omatekemä "kunnollinen" banneri, joka sopisi tänne blogin värimaailmaan. Uskon että sulla on kuitenkin taiteellista silmää, kun oot osannut tälläsen ulkoasunkin tehdä :D Rohkeesti vaan, ei kellään oo oikeutta arvostella sun tuotoksia, koska jokanen tekee ja kokee asiat omalla tavallaan :) Ja jos sun kaverit osaa tehä bannereita, ni voithan tehdä bannerin vaikka jonkun sun kaverin kanssa, niin et lähetät luonnoksen ja kuvat kaverille ja sit se tekee sen sulle tai teette yhdessä ? :D

   En nyt ala päättämään asioita sun puolesta, tää oli vaan vinkki mun näkökulmasta :)

   p.s kauheeks jaaritteluks meni taas tä kommentoiminen :D mut kirjottele aktiivisesti, sun tekstejä on ihana lukea ja kommentoida :)

   Poista
  3. Vitsit kun oot ihana ano! :) Anoilta tulee yleensä paljon kritiikkiä, eivätkä he ole mihinkään tyytyväisiä. Itse ovat aina parempia kuin muut ja kaikesta keksii aina valittamista.
   Mut nyt täällä mun teksteissä on pyörinyt muutamia anoja miltä saa hyvää kritiikkiä, parannusehdotuksia ja plussiakin löydetään! :) tosi kiva et on olemas ihmisii ketkä viittii jelppii muita ja jaksaa kommentoida, kiitos siitä! :)

   Mä voin tässä joku päivä vääntää pari bannerimallia ja laittaa kommentoitavaksi vaikka, tai jotain :) Kiitos luottamuksesta ;)
   Itekkin mietin että miksen ottaisi kokonaan pois tuota tietoja minusta -kohtaa, mutten saanut vielä aikaiseksi.

   Ei haittaa jaarittelu yhtään, kommentit tulee ainakin suoraan sydämestä :D Juu, yritän kirjoitella ja aivan mahtavaa että tykkäät lukea! :)

   Poista