sunnuntai 30. joulukuuta 2012

askarteluu ja suunnitelmien muutoksii

Aamulla askartelin pikkusisarusten kans. Hamahelmiä   
facebookin kautta tuli pari pyyntöä,
et voisinko laittaa blogiin kuvan ihan
no make up.  Tässähän tää nyt on,
kommentoida saa :)
askarreltiin varmaan hyvin yli tunti. Ja pelailtiinkin vähäsen :)
Hamahelmi askarteluun oon taas jotenki jääny ihan koukkuun, koko ajan vaan helmet ja rauta kädessä :D 
Mistä lie hetkellinen koukutus tullut..
Jasu teki tosi hyvin autoja, rekkoja ja monsteriautoja, ku Jannina taas väsäs eläimiä ja muumeja. Meitsi teki ite sit ylläriylläri sydämii ja sit siin samal vähän lumihiutalei :) 
Erivärisiä sydämiä on yhteensä varmaan 30kpl,
lumihiutaleita, isoja ja pieniä yhteensä
n.10kpl. Tein kaksi kokeiluksi näin ikkunaan,
niist ei vaan ihan tullu sellasii
ku ajattelin, et en tiiä teenkö lopuista hiutaleista ja
sydämistä jotain muuta... mielipiteitä :) 
















Jasu ja Jannina sai joulupukilta lahjaksi Nalle Puhin telkkariin kiinnitettävän jonkun käsikonsoli-pelikone jutun. Kiva peli ei siinä mitään. Sit siihen saa ostettuu erilaisii pelei, esim. salama mcqueen, prinsessa, ariel jne.. Päädyin sitte pelaamaan nallepuh versioo lasten kans ja pääsin jopa ite ohjaimen puikkoihin :D mut voin sanoo, et oli hirmusen vaikee :D Jouduin mukamas jopa miettimään miten sitä pelataan, vaiks tahti ois voinu olla vähän nopeempi. Se nallepuhi ei osannu juosta, se vaan käppäili tyynen rauhallisesti siinä :D Siks mä tykkäsin enemmän siit versiost mis nallepuh lentelee ilmapallolla, sen kans pääsi kovaa ;) 
Tää oli kivaa ;)  Lennettii yhes nallepuhin kans ja
kerättiin hunajaa :D ei mua toki siis lapsettanu yhtään, mutta.. :D

Kavereit en sen enempää nähny tänään, oikeestaa en ollenkaan. Hengailin kotona enkä tehnyt mitään järkevää, en edes puolia asioista, joita olin suunnitellut. Kait mäki joskus saan olla laiska.. vaiks täs lomal on kyl kieltämättä tultu oleen vähän liianki paljon laiska :D

Mun Vinja mamma, supervanhus, pääsi lenkille tänään :) Otin ponin sisälle ja olin yllättyny ettei Ella saanu minkäänmoista hepulia, vaiks toinen lähti pois! Harjailin ja rapsuttelin huomionkipeet ponnyy siin jonku aikaa ja aattelin et lähen taluttelee vähän metsään ku löysin vanhoi polkui mitä ei olla kuljettu pitkään aikaan.
Loppujen lopuks löysin itseni ponin selästä, ilman satulaa käppäilemästä rauhassa naapuriin päin :) Näin kävi tällä kertaa, mut käytiin moikkaa tallilaisia, juoruttiin ja naurettiin, poni sai paljon rapsutuksia ja itelleni sain vähän lisää töitä :) 
Nii ja kun kotipihalta lähettiin kotiinpäin, Ella ei riehunut, eikä juossut. Tais se kerran hirnua, mut se hyväksytään tottakai :) Vitsit se alkaa oppia et miten kuuluu käyttäytyä!!! :) Ja takas ku tultiin, se seiso rauhassa tarhassa ja hirnahti kun pihaan päästiin ja katteli mitä Vinjan kanssa tehään. Mut ei mitään ylimääräistä! Jes :)

Vinja♥ masu kasvaa kovaa vauhtia :) reilu puolvuotta
jo kantoaikaa takana, vähän ois vielä eessä.

Nii ja Vinjan masussa kasvavan vauvan isä on tosiaan Pin Rock's Black Velvet, hieno isä ainakin :) Oon kuolannu Velvetin aikasempia varsoja ja osasta on tullu ihan pirun hienoja!
Mun toiveena ois et masusta tulis musta tamma, jolla ois päässä ehkä tähti, mut takajaloissa ainakin ois piiitkät valkoset sukat :)
Lenkiltä :) tolle tukalle pitäs tehdä vähän jotain, mut en
oo niin siitä ressannu, ku ei se kulje missään ihmisten ilmoilla
kauheesti. Enemmän mulla on paineita ollu
Ellan tukan kanssa :D

Mun tyttö tuli tsekkaa et kaikki on hyvin :) ♥
Vinja on jo kaks oria tehnyt meille, se tamma ois nyt kiva. Juntti oli tummanpunarautias ja Hermanni tummanruunikko. Musta ois kiva, tai sitte vaihtoehtosesti vaaleenrautias jolla ois sitte sellanen nätti piirto. Hyvä sitä on aina haaveilla ja luoda itelle mielikuvia tulevasta vauvasta ja toivoa aina voi, vaiks harvoin ne kuitenkaan paikkansa pitää :) 


Mun uv-suunnitelmat meni vähän mönkään... pari kaveria oli pyytäny et jos lähtisin viettää uuttavuotta heijän kaa. Turussa ois porukkaa, samoin yks kaveri laitto viestiä salosta, mut nyt mä oon vähän lupautunu auttelee muitten hevosten hoidossa ku ihmiset lähtee viettää itekkin uuttavuotta ni.. :D mites kävikään, jäänkö nyt sittenkin kotiin... :D ei sillä, voin mä kotonakin, viime uudenvuoden aattoa en halua kokea uudestaan, nimeltämainitsemattomista syistä, jokainen päätelköön mitä haluaa :)


Mutta jos en päädy kirjottamaan ennen ensvuotta, niin hyvää uuttavuotta kaikille ja olkaahan ihmisiksi sitten! :)


2 kommenttia:

  1. Ihania noi koristeet! :) Pitää itekki koittaa joskus tehdä jotain ton tapasia.

    Sun kirjottaminen on parantunut, kun oot jättänyt ne kaikki turhat merkit ja sulut pois, joten nyt on paljon kivempi lukea :)
    Plussaa myös kuvista ;)

    Onko teillä mitään tietoa varsan sukupuolesta vai ootteko pitäny ittenne jännityksessä? :D
    Hyvä, että Ellakin on alkanu vähän rauhottumaan, kyllä siitä vielä kova peli tulee! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kannattaa joo koittaa, hyvää ajanvietettä :)
      Hyvä että paranee! :)

      Varsan sukupuolesta ei oo tietoa, Vinja on vaan kerran ultrattu, ihan alkuaikoina jolloin todettiin se kantavaksi. Tarkistus ultraa/käsikopeloa ei ole tehty, eli ei voida periaatteessa olla 100% varmoja, että varsa on edelleen matkassa mukana. Mutta sen verran varsoja tehneenä, Vinja näyttää aika selviä merkkejä ollessaan tiine, että uskotaan sen olevankin. Kiimaa ei ole ollut, joten siinä yksi selvä merkki, eikä tuo maha voi ihan pelkkä heinämahakaan olla, kyllä siellä vauva on ;)

      Juu, Ellasta on pikkuhiljaa kasvamassa hieno ja fiksu hevonen :) Alku aina hankalaa, mutta lopussa kiitos seisoo :) toivotaan siis niin! :)

      Poista