lauantai 19. heinäkuuta 2014

Jumping Kemiö

Torstaina käväistiin Kemiönsaaressa Axell Brusabyssä. Laku matkusti hienosti ja käyttäytyi taas kuin hoitajan unelma :)
90cm rata oli melko simppeli, kaarteita ja suoria linjoja. Tosi selkeä rata, mutta tehtävät vaativat _ratsastamista_, jos jäi matkustamaan, oli lopputulos jo ennalta-arvattava.

90cm verkassa Laku oli rento, mutta kompuroi jonkin verran. Etupäässä kannoilla talvihokit ja takana nurmihokit. Esteverkassa jopa kävimme maistamassa nurmea kun Lakun etupää ei ehtinyt takapään alta pois ja meinattiin tehdä kuperkeikka. Ei kuitenkaan vammoja kummallekaan, joten verkka jatkui. Hieman rohkeus puuttui hypyissä alkuun, mutta parani joka hypyllä. Tasaisella malttoi kuunnella paremmin, ehkä tajusi viimein ettei kannata kaahata :D

Perusrata ok, ei tosin siistein mahdollinen. Uusinnan ensimmäinen (9) puomi kolahti alas, koska esteen 8 jälkeen laukka oli aivan liian pitkä enkä ottanut sitä tarpeeksi ajoissa kontrolliin. Paikkaa ei siis ollut ja siinähän se nähtiin.. TAAS oma moka!
Lopputulos kuitenkin 19/68! Luokassa sijoittui 17, eli ei se kauas jäänyt sijoista ;)95cm derbyluokan verkassa Laku oli aivan unelma! Toimi kuin ajatus, kuunteli ja toteutti. Täydellinen. Radalla kävin näyttämässä muutaman esteen jotka olivat olleet radalla muille ongelmia. Luokassa lähti liki 70 ratsukkoa ja vain n.20 sai edes jonkinmoisen tuloksen. Muut hylättyjä. Oliskohan ollut vain 10 tuplanollaa. Eli todellakin derbyradassa oli haastetta :D
Meidän matka kuitenkin tyssäsi jo ensimmäiselle esteelle, syytä en edes tiedä...
Perus sinikeltainen okseri, johteina sateenvarjoja. Laku ei normaalisti kyttää mitään ja nyt ei mennyt yli edes kolmannella yrittämällä! Se siitä meidän derbyradasta sitten :D
Videota en viitsinyt tänne ladata, kun siitä ei näy tosiaan kuin kolme kieltoa.


Sitten vähän kuvia Metsämäen kisoista :) Kemiön kuvia taas myöhemmin..

90cm sarjan b-osa

90cm

100cm

100cm

100cm

5 kommenttia:

 1. Vau! tosi upeeta menoa :) harmillinen toi kieltojuttu :/ mut tsemppiä seuraaviin koitoksiin, jään innolla odottamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä sattuu, nuori hevonen ja uusi tuttavuus. Kokemusta lisää ja ratoja alle :)

   Poista
 2. Sun kannattais treenata tota istuntaa, näytät joltain selkävikaiselta ankalta hypyissä :D.. ei mitenkään pahalla, vaan ihan neuvona, aina löytyy jotain parannettavaa ihan kaikilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä olen itsekin miettinyt. Joka kerta kuvia katsellessa joudun toteamaan että näytänpä hassulta :D Laku hyppää isosti ja räjähtävällä voimalla, mikä on mulle ponien jälkeen täysin uusi juttu. Samoin valmentajilta kuulen paljon, että hyppään liian pitkillä jalustimilla ja liian pitkällä ohjalla, mitkä molemmat vaikuttavat osaltaan myös istuntaan. En nyt yritä selittää istuntaani paremmaksi, vaan pyrin tottakai parantamaan sitä :)

   Poista