keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Metsämäki Ratsastus Masters 11.-13.7

Nyt niitä luvattuja videoita Lakusta :)

Metsämäessä oli viikonloppuna kolmepäiväiset kansalliset estekilpailut ja tällä kertaa mekin päästiin mukaan. Ratamestarina toimi koko kisojen ajan saksalainen Fritz Waldmann. Ratojen rakenne oli melko eurooppalainen, joten joutui entistä enemmän miettimään ratsastustaan.
Nämä olivat Lakun ensimmäiset kisat nurmella ja perjantain verryttelyssä olikin hieman jännitystä ilmassa hetken aikaa. Onneksi valmentaja oli paikalla neuvomassa tarpeen tullen.
Kuvia ei ole kuvaajat vielä ehtineet julkaista, joten niitä tänne sitten myöhemmin :)
Videoita on nyt kuitenkin nähtävillä kolmen radan verran! :) Kommenttia saa laittaa :)
Jos videot näkyy tässä pienenä, klikatkaa itsenne suoraan youtubeen.

Perjantaina hypättiin 90cm arvostelulla 367.1.  Tulokseksi 0/4vp
Perusrata sujui, samoin uusinta. Laku ei uusinnassa ollut enää 100% kuulolla, joten kaarteet meni pitkiksi ja ratsastaminen vaikeutui. Uusinnan viimeiselle tuli kielto/ohi ratsastus ja TÄYSIN mun oma moka.... En ratsastanut viimeistä linjakaarretta ollenkaan vaan matkustelin siitä suoraan ja saavuin vinosti valkoiselle lankku-okserille. En ottanut ennen viimeistä estettä Lakua kontrolliin vaan annoin mennä ja siinähän se sitten kostautui. Olen silti tyytyväinen rataan, koska Laku oli hieno vaikka kuski mokaili :)



Lauantaina aloitettiin 90cm arvostelulla A.2.0, mutta tarkoituksena ei ollut lähteä hakemaan voittoa, vaan hyvää rataa. Harmillinen puomi sieltä sarjan a-osalta kuitenkin tarttui mukaan. Liekö syynä hivenen liian pitkä laukka ja laaka hyppy. Tyytyväinen silti tähänkin rataan! :)


Lauantaina jatkettiin luokkaan 100cm arvostelu 367.1. Ensimmäinen yhteinen metri. Ensimmäiselle esteelle ei ihan ollut paikkaa, hyppy lähti huonosti ja esteen jälkeen olin itse täysin hukassa. Ohjasin Lakun vain puolihuolimattomasti kohti kakkosestettä ja jätin sen yksin. Seurauksena ohi meno ja omaksi mokakseni senkin laskin :D Tosi tyytyväinen silti ensimmäiseen metrin rataan Lakun kanssa,
taso kuitenkin aika korkealla kansallisissa kilpailuissa, vaikka alueluokkia vain hypättiinkin. Joka luokassa oltiin loppusijoituksella reilusti puolenvälin yläpuolella! :)




Kuvia tulee tosiaan myöhemmin, ja torstaina matka jatkuu kohti Jumping Kemiötä. Siellä 90cm ja 95cm kemiöderby. Toivotaan hyviä kelejä, hyvää nurmipohjaa ja onnistuneita suorituksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti