torstai 9. huhtikuuta 2015

The first time ♥

Eläinlääkäri tuli tsekkaamaan Lakun tilanteen keskiviikkona ja totesi asioiden olevan ihan okei.
Käynnissä ok, ravissa esiintyy ontumista. Kipupistettä ei kuitenkaan löydy. Ontuminen verrattavissa ihmiseen jolla esim. jalka ollut poikki ja kävellyt kepeillä 2kk. Kipsi otetaan pois ja käsketään lähteä juoksemaan, kukaan ei juokse klenkkaamatta.

Nyt alkaa seuraava kuukauden mittainen kuntoutus. Selkään saa mennä, tänään olin ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen Lakun selässä. Oli hyvin kotoisa olo <3 Kävelyä selästä käsin jatketaan päivittäin, aikaa pidentäen. Kun tunti tulee täyteen, saa alkaa ottaa ravipätkiä. Toivotaan että poika vahvistuu ja paranee entiselleen :)

Vinja oli eilen illalla hieman apaattinen, ei ruoka eikä vesi kelvannut. Kuumetta ei kuitenkaan ollut. Kävin myöhemmin illalla vielä tarkistamassa tamman voinnin ja heinät oli alkanut kelvata, samoin vettä oli juonut. Aamulla kaikki taas normaalia ja tämän päivän ollut täysin normaali. Alkaa varmaan ikä neidillä painaa..

Vinja pääsi sadetta suojaan talliin :)
Murunen <3
 
 
Pampula on ollut hyvä seuraneiti Lakulle :)

Kinkku <3 Hienoksi poika kasvaa! Hieman ruipelolta näyttää kun vesisateessa seissyt, mut kyllä hän päivä päivältä komistuu :)

Komea poika! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti