lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hyvä treeni parempi mieli

Baban kanssa treenattu suhteellisen rankasti ja todella aktiivisesti. Nyt saanut viikolla vähän huilata, sai ihan vapaapäivän ja pari kevyttä humputtelupäivää.
Eilen hypättiin kotikentällä Baban omistajan seuraamana, lähinnä pieni treeni sunnuntain kisoja varten, kun Tomaksen valkku tältä viikolta peruuntui. Meni kyllä hienosti :) Baba on kyllä hevonen joka opettaa, ihan tosi. Pieni moka kuskilta ni saa hypätä yksinään. Täytyy oikeasti osata ratsastaa, että tämän tamman kanssa sujuu. Ei voi mennä vähän sinne päin ;)
                  Sunnuntaina meidät voi bongata Turun Artukaisista, 2-tason kilpailuista :)


Lakun kuntoutus etenee hyvin :) Nyt kävelyä tulee päivittäin n.50min tai sama matka mutta sisällyttäen siihen ravi pätkiä. Eilen tuntui selkään että Laku oikeasti käytti takapäätä, lähti työntämään ravissa, ihan huippua! :) Nyt vaan maltilla jatketaan ja odotetaan eläinlääkärin seuraavaa kontrollia.

Pampulalle on vihdoin keksitty tarha josta ei (toistaiseksi) pääse karkaamaan. Nyt hänkin saa tarhata aamusta iltaan muiden kanssa eikä tarvitse olla osaa päivästä sisällä. 5.5 Pampulalle on tiedossa 'työkeikka'. Liedon ukko- ja akkakerholle 1,5h vierailu :) Jarrusukat jalkaan ja eikun hommiin.

Huomenna postausta kisoista, nyt Lakun kanssa lenkille :)


OI KESÄ TULIS SIT JO <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti