torstai 16. huhtikuuta 2015

Pyörällä päästään

Tomas Kivirannan valmennuksessa tänään Baban kanssa ja ai kamala me oltiin hyviä! ..tai Baba oli, kuskin pitää vielä treenata :D

Tultiin rataa, linjaa, okseria, pystyä, vesimattoa jne. Kieltoja tuli pari, kun kuski ei ollut kartalla. Enemmän jalkaa, vähemmän kättä. Paljon tukea Baballe ja paljon näyttämään mörköjä että tottuu :) Loppujen lopuksi esteet oli 110cm, jokunen pysty tais olla 120cm ja yli meni. Ihan mieletön tamma, positiivinen yllättäjä :)
En ihan tajua vieläkään mitä tuli tehtyä.. ensi viikolla uudestaan :)

Artukaisiin 26.4 mennään hyppäämään. Haetaan tasaisuutta ja kokemuksia.Lakun kanssa kuntoutuminen edistyy, tänään kävelyn pituus jo puoli tuntia. Toinen puolikas lisää ja sitten saa lisätä mukaan ravia. Ja vajaan kolmen viikon päästä on uusi kontrolli.

Kinkulle aloin syöttää kivennäisen ja kauran lisäksi greenlinea. Niin on poika venahtanut taas ettei jaksa syödä tarpeeksi. Muutenkin 2-v entinen oripoika tuppaa olemaan laihempaa versiota. Satula on jo arkipäivää, pian päästään opettelemaan uusia juttuja :)

Jos vaihteeks ihan in real life juttua :D Käytiin kamujen kanssa seinäkiipeilemässä Kiipelypalatsissa Turussa. Pitkään aikaan en oo ollu ja ihan mahtavaa oli taas :)

 
 
15 metrissä tuli katto vastaan, pitäis vaihtaa alaköyteen ni pääsin kattoonkin kiipeemään mutta siihen ei mun lihasvoima ja hulluus riitä :D  Mutta kaikille niille jotka ootte olleet tai harkitsette menemistä ni hyvä varmistaja, se on se juttu. Hyvällä varmistajalla pääsee jo pitkälle :)  Pakko hehkuttaa, mulla hyvä ystävä joka pelkää korkeita paikkoja, ei ole metriä ylemmäs kyennyt kiipeämään. Mutta nyt kun oltiin, hän on ihan mahtava varmistaja ja päätin auttaa häntä. Niin hän kiipesi useampaan otteeseen kattoon asti! Ylitti itsensä ja pelkonsa ja kiitti siitä hyvää varmistajaa. Eli panostakaa siihen, se jeesaa todella paljon :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti