maanantai 21. syyskuuta 2015

Match-shown tulokset

Tänään, tai siis sunnuntaina oli odotettu näytön paikka. Match-show ja Kinkun elämän toinen yksinreissu (aikaisemmin ollut yksin vain klinikkareissun, ruunauksen). Itse olin töissä yön enkä sen vuoksi ehtinyt aamulla nukkua kuin tunnin verran. Pienessä koomassa, kylmästä täristen keräsin tavarat kasaan ja lähdin laitumelle jossa mukaan auttelemaan lähtevä kaverini oli jo odottamassa. 
Harjasin ja puunailin Kinkkua siinä hetken ja laitoin suitset päähän. Tässä vaiheessa äitini tuli laitumelle auttamaan lähdössä. Siirtymiseen varattiin aikaa, koska emme tienneet miten se tulisi sujumaan. Kinkku ulos laitumelta ja äitini jäi pitämään kiinni Vinjasta. Kerran se huusi ''vauvansa'' perään mutta rauhoittui syömään. Kinkku käveli kisapaikalle (2km) täysin ongelmitta, reippaasti mun vieressä. Ei pelottaneet pressut, tukkipinot tai haukkuvat koirat, yllätyin positiivisesti! :)


Kisapaikalla kaveri kävi ilmoittamassa meidät saapuneeksi ja Kinkun kanssa menin verryttelyalueelle haistelemaan ilmaa. Poika kävi vähän kierroksilla ja sähläsi, yritti jopa jyräillä mun yli. Ei juuri keskittynyt tai kuunnellut mua. Pikkuhiljaa hevosia saapui lisää ja Kinkku tottui hälinään. Sain jopa juostua verryttelyalueella muiden joukossa nätisti :) 
Niin alkoi nuortenluokka jossa Kinkku oli toisessa parissa. Seisominen tuomarin edessä sujui kohtalaisesti, paikoillaanolo ei ollut ihan helppoa. Käyntiosuus ok, raviosuuskin kiitettävästi. 
Kinkku ns hävisi parilleen ja sai sinisen eli II-palkinnon. Kuitenkin se tuli nostetuksi punaisten kehään saaden I-palkinnon. 
Näin tiukalta tuomarilta olen todellakin tyytyväinen lausuntoon, Kinkku kehuttiin maasta taivaisiin<3

Jalo ja ryhdikäs nuori. Kaunis pää, hyvä kaula ja säkä. Pysty lapa. Kevyt ravi. Tulevaisuudessa varmasti kaikinpuolin toimiva. Tässä kehitysvaiheessa takakorkeus haittaa liikettä ja käynnissä työntö takaa hieman heikkoa.
Tuomarin tullessa jakamaan palkintoja, hän painotti vielä että kädessäni on todella hieno nuori hevonen. Tällä hetkellä vain vähän keskeneräinen kun on kasvuvaiheessa.
Lisää kuvia saattaa tulla, jos osuttiin jonkun muunkin kameran linssiin :) 
Saatamme Kinkun kanssa päästä ensimmäiseen yhteiseen valmennukseen kolmenviikon päästä, jos valmentajalla on aikaa nuorelle ja ryhmässä tilaa :) 


Käyntiosuudelta.
2 kommenttia:

  1. Mieletön. onnea menestyksestä! Pitkästä aikaa hyvin kirjoitettua juttua, jään lukemaan :)

    VastaaPoista