tiistai 20. kesäkuuta 2017

Feels like summer

Henkilön Janette Sjöberg kuva. 

Otin itselleni pienen mökkiloman parhaan ystäväni kanssa viikonloppuna. Sen seurauksena muistutan jokaiselle heppatytölle (varsinkin niille jotka ovat tallissa kiinni 24/7), että ihan tosi ottakaa lomaa! Edes se vuorokausi. Sitä vaan on tottunut suorittamaan tallia treeniä töitä koulua ja ihan kaikkea eikä edes huomaa enää kuinka kroppa heittää vastaan. 
Kyllä vaan tuli tarpeeseen ja teki hyvää tuo pieni irtautuminen arjesta<3 Vaikka, tietenkin sitä mietti että miten ne tuolla kotona pärjäävät ja onko kaikki varmasti hyvin. Turvottiko jalat, joiko vettä, oliko karva väärinpäin... kaikki tietävät tämän tunteen :D   Akut on ladattu, kohti uusia treenejä ja päämääriä!

 Henkilön Janette Sjöberg kuva.

Jos vaihtelun vuoksi pari sanaa myös tästä mielettömästä ruunasta! Päivä päivältä tykkään aina vaan enemmän, vaikka on päiviä jolloin ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa.

Kinkku on toiminut hienosti ratsuna viimeaikoina. Ei olla oltu kotona, vaan Ypäjällä ammattilaisten kanssa treenissä. Edistys on mieletöntä. Jos joku oppii nopeasti, niin Kinkku. Ja kuinka vaan onkaan lahjottavissa herkuilla, kyllä on perso ruoalle ;)

Henkilön Janette Sjöberg kuva.

Valitettavasti kuvia ei ratsastuksesta ole, ei ole ollut ylimääräisiä ihmisiä paikalla meidän treenissä, mikä on toisinaan hieno asia, saa tehdä ja keskittyä ihan rauhassa.
Kinkku tuli nyt kotiin laidunlomalle, ainakin muutamaksi viikoksi. Siitä jatkamme treeniä taas jonkin aikaa Ypäjällä, kunnes harkitsemme palaavamme kotiin. Päivä kerrallaan.. :)

2 kommenttia:

 1. Päivä ja hetki kerrallaan - kesäloma on sitä varten ;)!

  http://lydian-animal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ;) Itselläni on niin tarkka valmistautuminen kaikkeen. Hevosilla on viikko- ja kuukausisuunnitelmat, tehtäviä myöden suunnutellut kalenteri. Kilpailut, valmennukset, maastot ja vapaapäivät on oikeilla paikoillaan jotta meillä on paras mahdollinen valmistautuminen suorituksiin. Tällöin sekä kuski että hevonen on kunnossa ja tehtäviensä tasalla.
   Tämä systeemi tuo voimaa ja helppoutta arkeen, kun enää kiireisenä päivänä ei tarvitse ajatella tai miettiä mitä tekisi, kun kaikki onkin jo suunniteltu, kunhan enää toteuttaa tehtävän.
   Mutta sitten tästä systeemistä irtautuminen onkin toinen juttu.. Lähdetkin lomalle, et käy sovitulla lenkillä tai et käy tekemässä salitreeniä. Voi mikä morkkis!
   Mutta oot ihan oikeessa, nyt on kesä ja pitäis kans vähän relata kaikesta jotta jaksaa taas pitkän talven! :)

   Poista