torstai 1. helmikuuta 2018

3 / 2018 Kilpailukauden avaus

Molemmat jätkät kävivät avaamassa kilpailukauden Salossa sunnuntaina 28.1. Salo Riding Club järjesti ratsastuskeskus Merlitzissä 1-tason estekilpailut.

Kinkku aloitti kilpailu-uransa varovasti 40/60cm A.0.0 luokassa hypäten 40cm korkeudella. Pikkujätkää jännitti todenteolla ja sujuvuus jäi melko heikoksi. Jokatapauksessa luotti kuskiin ja päästiin maaliin asti!  Ja vain yksi jarruttelu on katsottu kielloksi. Tuloksena siis 4vp.

Verryttelyssä oli pieniä ongelmia päästä kyytiin kun tietenkään ei juoksutusmahdollisuutta ole, eikä kuulukaan olla ja jätkää jännitti toden teolla. Kinkku oli vähän tiloissaan ja ilman kauhukahvaa mulla oli ajoittain vähän jännät paikat. Täytyy virittää sille satulaan pienempi kauhukahva joka on sallittu myös radoilla. Kaiuttimet särisivät, yleisö taputti ja muut ratsastajat suhistivat ohi verryttelyssä tyypilliseen tapaan.
Sinne me kuitenkin mahduimme ja pääsimme lopulta esteiden yli rennommalla fiiliksellä.Eki otti kauden alkuun lämppäriluokaksi 110cm A.2.0. Lähdettiin pitämään narut kädessä ja muistamaan viime valmennusten ohjeet. Ja Ekihän hyppäsi mielettömän hyvin ja kuskilla pysyi homma hallussa alusta loppuun. Hieno nollarata ja luokassa 2.sija. Ekin villiinnyttyä ratsastin rauhassa isomman tien jolloin menetimme useita sekunteja aikaa. Mutta parempi näin, meillä oli nyt siisti ja hallittu rata! :)
Ekin kanssa saimme verryttelyssä valmentajaltamme Tomakselta hyviä täsmävinkkejä ja saimme tosi jees fiiliksen radalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti