torstai 22. maaliskuuta 2018

8 / 2018 Kinkku kerää kilpailukokemustaKinkku käväisi maaliskuun alussa Lempäälän Ratsuniityssä Tuija Rosenqvistin ja Aki Karhapään luona maastoestetreenissä. Treeni alkoi lupaavasti, Kinkku hyppäsi elämänsä ekat maastoesteet ratsastajan kanssa. Jätkällä on vielä ajoittain hieman heikko tasapaino ja itseluottamuksessa on puutteita. Tämä todennäköisesti aiheutti sen että Kinkku lopetti hyppäämisen siihen. Hypyt olivat liioiteltuja ja hän taisi itse säikähtää isoja hyppyjään. Ei hyvällä, eikä pahalla.
Päädyimme lopulta hyppäämään loppuvalmennuksen erikoisrataesteillä ja pääsimme kehumaan Kinkkua siitä. Rataesteiden alla oli heinäpaalia, vesimattoa, laatikkoa jne. No problem.


Jatkoimme kilpailujen merkeissä oman seuramme 1-tason hallikilpailuissa. Päätimme hypätä 50cm arv.367.1 jotta hyppääminen olisi lapselle helppoa kilpailujännityksen kanssa.
Verryttelyssä Kinkku pääsi yllättämään verkkaesteellä kieltäen rajusti ja keulien jolloin otin oman nenäni kanssa kunnon osuman Kinkun niskan kanssa... Olin varma että nyt hajosi nenä :D
Tunnottomalla nassulla radalle ja hirmu sujuvaa ja rentoa etenemistä! Ei enää yhtään käsijarrua ja se riitti meille. Hieno 0-0 tulos ja hyvillä mielin kotiin. Seuraavissa karkeloissa otetaan isompia esteitä :)Seuraavaksi siirryimme ensimmäisiin virallisiin koulukilpailuihin. Kannuksia ehdittiin harjoitella yhden kerran ennen kilpailuja ja sehän pisti Kinkun vähän kiukuttelemaan. Nuoret kun kipeyttävät kylkensä herkästi ja Kinkku on tunnetusti vähän nokkiinsa ottava ja tulinen tapaus.
Verryttelyaikaa oli ryhmässä vaivaiset 15min. Tein mitä tehtävissä oli ja eikun radalle.
No hups.. jätkä esitti radalla kaikkea muuta kuin mitä piti. Löytyi vastustelua, kaahailua, pakittelua... Tuomarin loppukommenteissa luki: ''Lupaava ratsukko, väläyttää miellyttävää liikettä. Tänään kuitenkin liikaa vauhtia ja kiemurtelua.'' -Katja Törrönen.
Hyväksytty tulos ihme ja kumma 56,27%, olin täysin varautunut hylättyyn suoritukseen.

C Annika Mäki /photomagalleria

C Annika Mäki /photomagalleria

Kirsi Lönnmarkin ja Tomas Kivirannan estevalmennuksissa on sujunut erittäin hyvin!
Kirsi Hagnerin kouluvalmennuksissa käydään ahkerasti ja nyt aletaan saada vähän jo liikettä ulos.
Pääsiäisviikonloppuna olen molempien jätkien kanssa Ypäjällä treenileirillä. Pampula saa jäädä kotiin lasten paijattavaksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti