sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

9 / 2018 spring is coming


 
 Ai mikä kevät? Ai mikä karvanlähtö? Ai mullavai? Tästä jokavuotisesta karvanlähdöstä sen tietää, kevät ja sitä myöden kesä on tulossa. Vaikka ikkunasta katsottuna se ei siltä tunnukkaan. 
Meillä hepat aloitti jo muutama viikko sitten karvanvaihdon, mutta nyt kuluneen viikon aikana pohjavillaa on lähtenyt reippaaseen tahtiin. Pampula muuttuu karvamammutista takaisin poniksi ja Kinkku alkaa näyttää hevoselta. Ekin kohdalla vaihto on huomattavasti hillitympää klippauksen johdosta.  Jokapäiväinen käsitreeni kuitenkin jatkuu vielä pitkään, kesään kun on matkaa... Pampula on kesäkarvassa hyvällätuurilla heinäkuun puolivälissä, viihtyy siinä parisen viikkoa ja aloittaakin jo uuden pohjavillan kasvatuksen. Shettikset 💗💗Eki kävi tosiaan klinikalla tarkistuttamassa takapolvet ennen kisakauden vauhtiin pääsyä. Vasemmansta takajalasta saatiin minimaalinen reaktio ylä- ja alanivelestä taivutuksessa. Ylä- ja alanivel piikitettiin kuvista löytyneen pienen terävyyden vuoksi. Tyypillisiä urheiluhevosen muutoksia ja Ekin ikä huomioon ottaen tämä oli odotettavissa. Nyt kävellään vielä viikonverran ja palaillaan sitten hiljalleen normaaliin treeniin.

Jätetään vielä pääsiäisen aluevalmennukset välistä jotta Eki saa palautua rauhassa. Viimeksi mainitsemani Ypäjän treenileirin suunnitelmiin tehtiin vähän muutoksia ja lähdenkin matkaan vain Kinkun kanssa ja yhdeksi päiväksi. Eki pääsee aloittamaan hommia kotimaneesissa :)

1 kommentti:

  1. Oma shetukka joka asuu pihatossa ja turkki sen mukainen niin pitää kesäkarvaa ehkä muutaman viikon:D tänä keväänä lupasin vähä jeesii hänt karvanlähdön suhteen ja laitan klipperin laulamaan kunhan kelit vähän viel lämpee, mukavampi sit reenatakki:)

    VastaaPoista