sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

anteeksipyyntö

Tosiaan netti ei toimi, silti anteeksipyyntö kaikille aktiivisille ja vähemmänkin aktiivisille lukijoille. Nyt kirjotan kaverin lumialla, joten pahoittelen kirjoitus virheitä. Suuri kiitos lukijoille jotka jaksavat lukea ja olla aktiivisia tällaisista tahtomattani pakollisista tauoista..
Ei tässä kauheesti mitään kummempia, ainakaan elämää suurempia oo tapahtunu. Nenna edelleen kullaassa, porin likettyvillä. Kaikki siellä menny tähän mennessä oikein hyvin:) Vinjan kans mul on yhtäkkii tullu suhde koulutuubbaus hinku :D en tiiä mist se johtuu nyt kannuksilla menty pitkän aikaa ja kouluvalmentajakin hankittu ;) ei hätää en mä ikuisesti aijo jäädä koulutuuppariks, tä on taas oletettavasti hetkellinen mielen häiriö :D paljon kisoja tulossa, ihan estepuolella pitkin kesää. Koko ens kuu on joka viikonloppuna jossain kisat.  Estehevonen edelleen kovasti hakusessa, vielä ei oo löytyny sellasta just sopivaa, ja ensin täytyy saada selvitetty et jääks nenna nyt tonne vai ei..

Nyt viikonloppuna olin suorittamassa Kaarinassa EA1-kurssin. Nyt mun pitäis olla kunnol ensiapu taitoinen :P
Pyrin jatkossakin kirjottelee näin, jossei netti ala pelittää.. Siit on tehty sata vikailmotust mut mitää ei viel näytä tapahtuvan........p****le!!
Kiitos kuitenkin lukijoille, jotka sinnikkäästi jaksaa kuunnella mua:) <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti