keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

kiitos sinä tuntematon mies

NETTI TOIMII!!! Sellanen ihana vanha ukkeli kävi korjaamas meijän netin vihdoin! :) Oon nyt nii kiitolline sil :D Se käveli pari kilsaa tota nettikaapelii pitki tuol vesisatees pisin mettii ja sit ku se vihdoin pääsi sinne toiseen päähä ni se vika löyty sielt :D Sellane iiiha pikkune vika et se kaapeli oli _vaan_ ruostunu poikki.... et ihmekkös jos netti ei toimi :D

Mul on jotenki haikee fiilis ku tota peruskouluu on nii vähä jäljel enää.. jos heitetää viikonloput ja lomat mäkee ni 5 koko pitkää viikkoo enää jäljel ja sit kaikki on ohi, siis niinku loppu. Outoo aatella et ollaa kuitenki opiskeltu sit yheksä vuotta tulematta miksikään, me ei olla vielä mitää. Mut sit opiskellaa kolme vuotta lisää ni hupsista ollaanki jo jotai tosi hienoo.. mikä järki saanen kysyy ?
Koulus alotettii aamul kahel tunnil lisäkässää, tein sellast omenanvihreet jumpinii ja sit oli pari tuntii paritanssei, pidettii pienet tanssiaiset. KIITOS jätkät ootte ihanii<3  pitäis niistäki kaikist luopuu ja lähtee yksi uutee tuntemattomaa maailmaa opiskelee ja kaikki on uutta ja vierast hui apua.  Joo ja pari viimest tuntii opiskeltii ahkerasti biologiaa, perehdyttii ihmise hermoston toimintaa, tarkemmi ottaen aivoihi ja niitten toimintaan. Mielenkiintoista etten sanois ;)

Siin puol neljä aikaa Laura tallilt soitti et lähtisinks maastoo, joo lähin sitte. Mentii sellane reilu 5km käynti lenkki. Poni oli ihan okei, ei mitenkää erikoine, kotiin päin kiire niinku normaalistikki. Huomenna ois Tarun estevalmennus :)
Pampula on ollu täs viimeaikoina vähä villi ku en oo kerenny sen kaa tekee mitää ja tarhast puuttuu riehumiskaveri ni mitä muuta voi olettaa varsan rääpäleelt.. Heitin sil suitsen päähän ja lähin kävelee kentäl päin, nyt se oli jopa hallinnas et ei riekkunu mitenkää erityisesti. Vauhtii löyty kyl ihan kiitettävästi ku päästin sen irti kentäl riehumaa, tais olla toisel hauskaa :D Jos ei ois ollu nii pimeet ni kamera ois ollu just kymppi!



Hihii, toine leikki kesäl syöksymunaa<3 ;) cee Tinja!

Kaken estekisojen kutsu on tullu, löytyy tosta--> http://kake.sporttisaitti.com/kilpailut/kausi-2012/6-4-2012-seuraestekilpailu/
Tyhmästi laitettu noit luokkii, ei mitää käryy mitä lähen hyppää tai niinku miten. 95cm ainaki, et mitä meen sitte cuppi luokkana ja mitä en ni täytyy jutella Tarun kans asiast :)

Nyt pääsen siis kirjottelee useemmin ja pidempään ku netti toimiiiiii<3 kiitos mies ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti