perjantai 25. toukokuuta 2012

Ella Bella KaasuHella, Åland ja paljon kuvia :)

Kiipeä typeränä nuoren hevosen selkään ilman juoksutusta, joka on juuri seissyt kaksi päivää saaden kuitenkin normaalit väkirehu annokset. Ratsasta rohkeasti ja karvan verran liian kovalla paineella ja nappaa pohkeen taakse raipalla herättääksesi hevosen. Älä ole hereillä ja päästä hevonen yllättämään. Näin pääset maistamaan kentän hiekkaa varsin lennokkaasti. Päästä hevonen irti ja anna sen pukitella itseäsi kohti. Ja jos olet vielä yhtä onnekas kuin minä, loukkaat itsesi. Nyt tiedät miten ei saa nuorta hevosta ratsastaa.. 

Kukin tavallaan tietenkin, mutta tää tyyli ei oo mukava, en suosittele :) Suur kiitos SUPER kuvaajalle: JOHANNA SAARISELLE! <3  

Keskiviikko aamul lähettiin ihan parhaan 9H luokan kans luokkaretkel Ahvenanmaalle. Laitan siit kuvii myöhemmin ku saan ne koneelle :) Heitettiin talviturkki, shoppailtiin ja pidettiin hauskaa. Oli ihan mahtava reissu, voisin mennä heti uudelleen! 9H best!<33

Tänään oli ysiluokkalaisten juhlagaala/tanssiaiset mitkä lie. Oli mukavat pirskeet ja siitäki kuvii laitan ku saan ne itelleni :)

Johanna Tuksu Saarinen saapui again tänne illalla ja ilmottii jäävänsä huomiseen. Eipä mulla sitte mitään, passitin sen paparatsaamaan ja siinä se onnistu varsin hyvin :)) 

Tuksutin ja meitsi


Ysien gaalan jälkeiset hiukset :) 

Ella Bella Kaasu Hella<3

Johannalla oli vissiin tylsää.. ?

Ellaa

Meitin satulahuopa :) 


Valppautta :) Piksutin <3


Mun kulta!<3

Iltatalliii.. 

Kotiin päin matkalla :) 


2 kommenttia:

  1. Ei sit käyny pahemmin ku tipuit:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mitään vakavaa :) kyynärpää vähän ruvella ja häntäluun yläpuolelta joku nikama otti vähän osumaa :)

      Poista