sunnuntai 19. elokuuta 2012

Loppuviikkoa

Koulu alkoi, viikko kulunut ja voin sanoo et viihdyn siellä :) Oikeestaa tosi hyvin! Meil on tosi kiva luokka, ainut mua vähän harmittaa et lukujärjestys vaihtuu oikeesti joka viikko.. suunnitelmien tekemine vaikeutuu ku ei tiedä miten on koulussa millonki. Mut kirjoja pitäis kauheesti hankkii (en oo tehny viel mitää niitte eteen..) hups.

Perjantaina menin taas Romayan ja taidettiin ottaa vähän takapakkia editymisen kanssa. Kaikki tehtiin niinku tähänki asti, mut meiltä oli jääny kentän portti auki ni mentii sitte laittaa se kii. (Ennen kentän portti on laitettu kii ennen selkään nousua, eikä siin oo ollu mitään ongelmaa hevoselle. Tällä kertaa istuin jo selässä..) 
Jokin sitten ei siinä yhtälössä ollut Romayan mieleen joten se ampu eteenpäin ja lähti kaahaamaan kentän mäkee alas. Lauralla oli tietty liina mut hanskat oli jääny pois ni polttihan se niin pahasti kädet auki et ei Lauralla ollu muuta mahdollisuutta sitte ku se jäi hevosen taakse ku päästää irti. 
Siinä siit kaahattii tallille päin ja enhän mä sitä jarruttamaan saanu ku se oli ihan paniikissa eikä jarrut nuorella ollu viel ihan kondiksessa.. 
Hetken luulin et se juoksee talliin sisälle ja olin jo valmiina laittaa pään alas mut sitte se kurvaski tarhojen suuntaan ja hallin vieree jossa jäi pyörii ittensä ympäri. Liinahan siinä sotkeutu jalkoihin ja pelkäsin et kohta ollaan nurin. Hetkeks pysähty et pääsin tulee alas (vauhdissa mä en alas tule!)  ja rupesin rauhottelee sitä siinä. Paikattiin Lauran käsi ja eiku uudestaa kentälle. Ihan okei se sit meni mut mä en voinu selässä kauheesti suutani avata ku sitte se lähti kauheeta kyytii eteenpäin liinassa (kai hänt sit viel vähäse pelotti). Oli aika jännittyny eikä sietäny ohjien kunnon tuntumaa et oltiin tyytyväisiä ja lopetettiin heti kun se käveli yhden ympyrän liinanpäässä rennosti ja rauhallisesti. 

Ja samana iltana viel traikun kuntoon laitto ja Pampulan puunausta! Lauantai aamulla sitten auton nokka kohti Vermoa.

Herätys kello soi aamulla 04.50 ja eiku talliin pesee ponin jalat uusiks ja putsaamaan muutenkin kaikki. 06.15 lähettiin ajamaan ja matka meni tosi hyvin. Poni seiso nätisti niinku tähänki asti eikä ollu muutenkaa ongelmii :) 
Paikanpäällä sit sisäänkirjautumaan ja ponin kuntoo laittoo ja vähän verkkausta. 





Ja sitten kohti Hippoksen-kehää. 
Tuomarilta 7-7-7-7-8=36p ja II-palkinto! Oon tosi tyytyväinen koska nuorempana Pampula on saanu III ja ollu pari kertaa ei palkittujen -joukossa.

Tuomarin tarkan silmän alla.
7-7-7-7-8=36p II.

Ohjasajon verkka oli radan puolella ja toin poni kulki ihan hirmu hyvin! Vähäsen ehkä hidas avuille, mut tosi kuuliainen ja mukava ajaa!<3 Itse suoritus sitte oli nurmen puolella ja yllätys yllätys mun poni leikki paljon mieluummin ruohonleikkuria kuin kuunteli mua :D 
Radalla vähän väliä ponilla turpa maassa, mut päästiin rata loppuun ihan semi jees. Oon oikeesti tyytyväinen koska se oli ensimmäinen ohjasajo luokka Pampulan osalta ja treenit oli tooosi suppeita ja vähäsiä käytännön syistä.. Tehtiin parhaamme ja se riitti 3.sijalle! +sitte vielä erikoispalkinto hyvin käyttäytyvälle nuorelle ponille! Vitsit olin ylpee siit<3 :) 


Luulisin et ollaan just tulossa radalta ulos tässä.. 
Kauhee innostuneen näkönen poni ja sillee :D

Arvostelu:

Arvosteltavat asiat:                             Kerroin: Pisteet: Yht.

1.Yleisvaikutelma                                  2         7         14
2. Valjakon ulkoasu                              1         8          8
3.Rotutyyppi, liikkeet, rakenne              3         7          21
4.Ponin soveltuvuus käyttötarkoitukseen2         8          16
   (3-vuotiaaksi hyvä)
5.Ohjelma: oikeiden teiden seuraaminen 2         7          14
   (Kohta 2--> isompi ympyrä)

Pisteet yhteensä: 73p. Sijoitus: 3/6

Ekaksi yhteiseksi ohjasajo suoritukseksi ei mun mielestä ollenkaan huono! :)


Verryttelyä

Pysähdys treenejä...

radalta

Palkintojen jaosta!

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä; AGILITY! <3
Rata suoritettu ajassa 28 sekuntia, 42 sadasosaa ja luokkavoitto! Jo toisena vuonna peräkkäin, varokaa vaan, me ei ihan hevillä luovuteta mestaruutta muille ;)

Hihii hurrrja! täst tää poni tykkää :)

Lopuks yritettiin vielä saada väsynyttä ja kaikkensa antanutta ponia edustamaan päivän saaliin kanssa mut tuloksetta :D Hän ei ollu enää yhtää kuvauksellisella tuulella, tahto kotiin vei voiton :D

turha toivo.. :D  En kuuntele, en seiso, en näytä edustavalta.
Tahdon vaan kotiin!  :D 


Päääsiskö jo kotiiiin...?

Illalla ratsastin sit viel Suvin hurjan esteratsun ja Suvi onnistu saamaan mun pään ihan sekasin :D 

 Tää on Axxel Brusabystä, Jumping Kemiö. 13.-15.6.2012

Ja Suville kattoo leffaa, Nälkäpeli<3 

Tänää aamulla heräsin Suvilta joskus kaheksa jälkee ja totesin et Suvi oli häippässy kuskaa muita harrastemestaruus kisoihin.  Sinne on mullakin suunta illalla kun on isojen luokkien aika. Sitä ennen pitäis pestä Dana (suvin toinen heppa) ja laittaa se kuntoon. 

Yks juttu vielä, kommentoikaa kommentoikaa hyvät lukijat! On paljon kivampi kirjottaa jos joku kommentoin juttuja yms. :)) 
Ja muistakaa painaa Luin/tykkään nappia ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti