sunnuntai 11. marraskuuta 2012

vähän uutta ilmettä

Muutin vähäsen ulkoasua, laittakaa kommenttia ja ilmaiskaa mielipiteenne, kiitos :) (myös anoilla täysoikeus!)

Oon tässä vähän miettinyt ja luulempa et tä jää aikalailla Ellan blogiksi / muiden heppojen mitä meen. Ei sillä että, eihän tää koskaan mikään lifestyle blogi oo ollukkaan, mut mun muusta elämästä kirjotan varmaan jatkossa vähemmän... vai mitä mieltä??


Ellaa oon nyt menny taas muutaman päivän putkeen ja eilen otettiin ekat laukat tapaturman jälkeen. Tasapainotonta ja pitkää sorttia mut ihan normaalia täs vaihees. Ella on ollu nyt tosi kiva, käynnissä alkaa jo hakeutua oikein päin ja kuuntelemaan pohkeita myös sivusuuntaan. Ravissa tottakai vielä hankalampaa, mut ravikin parantunut hirmusesti parin viikon aikana :)

Tänään Ella oli tosi väsy.. yleensä on suht. riehakas ja reipas ainakin ja on utelias kaikesta mitä mä teen ja mihin meen. Tänään ei tullut edes tarhasta vastaan ja seiso _täysin_ paikoillaan kun laitoin sitä kuntoon (ei tosiaankaan normaalia Ellalta!)
No mittasin kuumeen ja tsekkailin muuten kaikki, mut ei mitään normaalist poikkeavaa. Lähin sitte kävelee kentälle päin ja se piristy vähäsen matkalla. Aattelin et saattaa johtuu siitä et nyt sitä on liikutettu suhteellisen paljon eikä se oo saanu yhtään väkirehuja (koska tähän mennessä ollut aikamoinen adhd) niin josko se olis vähän väsynyt..  nousin kentällä selkään, kävelin pitkin ohjin pari kiekkaa ja lopetin, ettei nuoren kiinnostus koko touhuun katoa. Sit tultii kotiin ja hääräilin sen kanssa kaikkea muuta ettei aina vaan selästä käsin.
Nyt se saa levätä taas pari päivää ja alan antaa sille vähän kauraa/mysliä ja katotaan oisko vaikutusta.

Eilen ja tänään tein kanssa aamutallin+karsinat Tarun ja Kimintallilla, sekä liikutin sellasen Poksun. Se on aika hauska formula! Pikkune herkkä poni, jolla on pieni pilke silmäkulmassa ;)   Hän oli tänään hirmu hyvä, meni hurjan hyvin! :):):)

Ja hey, hyvää isänpäivää!! ;) 




2 kommenttia:

  1. en tykkää uudesta ulkoasusta, se on jotenkin liian tylsä, eikä värit sovi yhteen. Saisi olla talvisempi, eli tekstien värit, banneri ja tausta joksikin talvisen väriseksi, niin olis kiva :) toi uus banneri on kans aika tylsä :/

    vähän raju kritiikki kyllä, mut se nyt on vaan mun mielipide :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että on mielipiteitä, niitä kaipasin :)
      Talven väri on mun mielestä pääosin valkonen + sit jouluun punane, vihree, kultanen jne. mut en halunnu perusvalkosta ja aattelin kokeilla tällasta. Kaikkien ei tarvi tykätä :)

      Poista