keskiviikko 14. marraskuuta 2012

whoaaa

Kauheeta paniikkia ilmassa illalla.....! Menin sitte ja HÄVITIN työpaikan avaimen, minkä tottakai olen allekirjoituksellani vastaanottanut. Sen ku oisin lopullisesti hukannu, ni seuraukset ois ollu hippasen kivuliaat... luojan kiitos se löytys vihdoin viimein :D  Lapset oli kovasti ihmeissään miksi itken (todellisuudessa en vielä ihan ollut ehtinyt itkeä..)  se ois sitte ollu potkut ja luottamuksen menetys, koko paikan lukkojen uusiminen, mulle pieni lasku perään ja sillee.. ja mitä vielä, en haluu edes ajatella :D  hoh, onneks se on ohi nyt ja avain turvallisesti tallessa!


Ella on täysin kunnossa, täysin oma itsensä taas kun saanut vähän levätä pienten kaura-mysli -annostensa kera ;) Ja hommat jatkuu...
Ellalla tosiaan on ollut nyt parisen viikkoa taivutusletit, jotta tukka saatas kaikki samalle puolelle. Nyt oon avannu ne ja nyppiny vähän.. Ella ei ollut kovinkaan innostunut tästä nyppimis-operaatiosta joten pienissä erissä nyt nypitään. Ja sen jälkeen ois lyhennyken vuoro, ratsutukka tarkotus saada, kauhee tommonen ravuriletti mikä on viel toooosi paksu :D


Ja TWILIGHTIN päätösjakso lähestyy!♥  


Parista psykan työstä/kirjotelmasta/esseestä mitä lie olivatkaan sain kolmosta, heikkoo kolmosta ja vahvaa kakkosta. Koulus on ollu nyt suht rentoo ku kurssit loppu ja uudet alkaa hiljallee. Ens viikoltaki on tuntei peruttu iha hirveesti. Mut kiva välil ni saa vähä unohtaa ton koulun välil :)

Ei tänään mitään erikoista, viikonlopun suunnitelmat auki, tallilla varmaan jos ei muuta... :) Ratsuja kerran ois nyt taas muutamia :)  Katotaan jos saan Pampulan ratsastajan kiinni ni ni voisin viikonloppuna saada kuvia hurrrjasta mammutista ja hänen vielä hurjemmasta ratsastajastaan ;)) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti