tiistai 1. tammikuuta 2013

vuosi 2013 starttaa!Hyvät uudet vuodet kaikille vielä
Mun uudenvuoden aatto ei mennyt ihan suunnitellusti. Mun bussikortista oli lataus loppu, saan ladattua uudelleen vasta huomenna 2.1. eli pysyin sitten kotona perheen parissa kun en täältä missään päässyt käymään.

Vietettiin yhessä aikaa, katottiin vähän telkkaria, syötiin tietty hyvin; tortilloja hyvien täytteiden kera ja tottakai herkkujakin oli! ja sitte yhessä ampumaan raketteja :) harmillinen vesisade vaan oli, mut hienoja raketteja se on pääasia!

Hepat otin sisälle puol seitsemän aikaan, ku alkoi naapureissa paukkumaan ensimmäiset paukut ja hepat alotti juoksemisen tarhoissa. Ihan ei käyny vaivatta sisälle ottaminen, vähän kaikki kävi kierroksilla, Vinja ei meinannut edes antaa kiinni. Kaikki sisällä, ruokaa nenän eteen ja kaikki ovet kiinni äänien vaimentamiseksi.
Myöhemmin just ennen ku alettiin ite paukuttelee kävin tsekkaa hevosii, viemään vettä ja antamaan vähän lisää heinää. Ella hirnu heti ku menin sisälle ja Vinja puhalteli sieraimet levällään ja törisi. Pampula otti ihan iisisti, se ei ollu oikeen moksiskaan mistään. Menin sitte Ellan luo karsinaan ja se rauhottus heti. Rapsuttelin ja juttelin sille siinä jonkun aikaa kunnes se alkoi taas syödä rauhassa. Heti ku olin lähössä ovelle päin, hänest tuli kauheen hellyyden kipee, töni ja kihnutti koko ajan eikä meinannut ulos päästää. Lähin tylysti ulos, pistin ovet kiinni ja kuulin ku Ella jäi huutamaan perään...

Tasan 00.00, vuoden vaihtuessa huudettiin hyvät uudet vuodet ja laitettiin tekstarit läheisimmille kavereille ja ammuttiin siinä jonkun aikaa vielä loppuja raketteja ja jotain pikkupaukkuja.
Kun kaikki oli jokseenkin ammuttu taivaalle lähin käymään tallilla, tarkoituksena sammuttaa hevosilta valot ja toivottaa niille hyvät yöt. Sammutin Vinjan puolelta valot ja huomasin et karsinasta tuli välittömästi discopallo kun ikkunasta välähteli naapurien paukut. Ei se poni siihen tiettykään rauhottunut, päinvastoin! Jätin siis valot yöksi päälle ja ovet kiinni. Ella hirnu taas kun menin talliin, menin hetkeksi istumaan sen heinäkasaan, sen syödessä mun jalkojen välistä heinää. Se oli ihan rauhallinen niin kauan ku mä olin siellä, heti lähtiessä hermostui. Jätin Ellalle ja Pamulallekkin valot sitten päälle ja kävin vielä kerran myöhemmin tsekkaamassa että ne oli rauhottunut. Paukut oli suurimmaksi osaksi jo hiljentyneet, joten hepatkin oli suht rauhallisia.

Mutta ei siitä sen enempää ;)  Tänään koitin taas kerran kengittäjää kiinni, soitin jopa kahdelle kengittäjälle, no ylläri ettei niitä nyt saanu kii.. mistäköhän mahtaa johtua :D  Hepat sai olla vaan, kävin hoitamassa Suvin hevosen, vähän siivoilemassa ja hoitelees Suvin kisuakin♥ :)

Mutta siis, kun en mitenkään erikoista vuosi 2012 pähkinänkuoressa tai muuta vastaavaa nyt tehnyt niin

Muistellaampas vuotta 2012..

..tämmöisen pienen haasteen avulla, saa kopsia, en haasta! :) Emmiltä kopsasin, muutamia kysymyksiä oon vähän muokannut. Muutenkin saa kysellä aina kun kysyttävää tulee, vastailen ja teen kysymyspostauksenkin jos kysymyksiä tulee :)  aika perus kysymyksiä, mutta jotain :) 
postausehdotuksia saa laittaa!

IHMISSUHTEET

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? -  Kyllä olen, montakin! :)
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - joo.. oon mä ;)
3. Oletko pussannut jotakuta tämän vuoden aikana? - juuu :p
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Juhannuksen olin Raahessa, kaverin luona, se oli ihan mahtavaa. Ja kesällä heppailtiin Suvin kanssa paljon, oli matkaratsastuskisoja, uintireissuja, pitkiä yömaastoja, leffailtoja yms.♥
5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - joo, ja aika pahastikin, riidat tosin jo sovittu mutta oli kyllä pitkään puhevälit poikki.. :/
6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - henkisesti ainakin ;)
 7. Oletko lihonut? - KYLLÄ! :D
8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en ole tainnut saada :)
 9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - en oo koskaan ollu leffassa yksin :D
10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - en oo, mieli on kyllä tehnyt ;)

TURHANPÄIVÄINEN ÄLYKKYYS
 1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - hmm.. Jessi, Allu ja Mikael varmaan :)
2. Synnyttikö kukaan läheisesi? - ..ei mun tietääkseni :o
3. Kuoliko kukaan läheisesi? -noup! :)
 4. Missä maissa kävit? - suomessa pysyttiin :D
7 5. Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2012? -tää on tosi vaikee.. asioit on varmaa oikeesti paljon mitä haluaisin parantaa, mut.. olla vielä parempi ystävä ainakin :)
6. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012? - 25.4 , 14.5, 9.6 nää nyt ainakin, ei kaikkien mielestä mitään ihmeellistä, mut mulle nää päivät oli tärkeitä. Linkeistä löytyy tekstit, missä on kerrottu jossain kohdassa vähän että mitä on silloin tapahtunut.
7. Vuoden suurin saavutuksesi? - tähän mä en osaa vastata.. vaatii miettimisaikaa..
8. ...ja suurin epäonnistuminen? - alkuvuodesta käyttäydyin jokseenkin typerästi.. ei ikinä enää :D
9. Kärsitkö vammoista? - joo :(
10. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - emmätiiä :O
11. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - SUVIN!
12. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta tai turhautumista? - SUVIN! :D
13. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - varmaan leffoihin ja muuhun kuin heppailuelämään ;)
14. Mistä innostuit eniten? - oon vissii tylsä, ku en oikeesti tiiä mitään :D Ella on antanut potkua uuteen nousuun ainakin :)
15. Vuoden 2012 merkittävimmät ihmiset:? - vanhemmat, suvi, minna, emmi ja johanna
16. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - onnellisempi :)
17. Lihavampi vai laihempi? - lihavampi :D
18. Rikkaampi vai köyhempi? - rippuu miltä kantilta katotaan.. väittäisin että rikkaampi :)
19. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? -
20. ...entä vähemmän? - oisin voinu vähentää riitojen alottamista, käytöstavat ois voinu olla paremmat ja mustasukkaisuus on asia mistä mä kärsin.. sitä pyrin vähetämään.
21. Miten vietit joulun? - kotona perheen kanssa :)
22. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? - alkuvuoteen hyppäisin ja miettisin uudelleen iso valintaani jonka silloin tein..
23. Rakastuitko vuonna 2012? - kyllä♥
25. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - salkkarit varmaa, tosin en niitäkää enää loppuvuonna :D
 26. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? - kyllä!
 27. Mikä oli paras lukemasi kirja? - niitä on paljon!
28. ...entä musiikillinen löytö? - hmm?
29. Mitä halusit ja sait? - Ellan :D
30. Mitä halusit, muttet saanut? -
31. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - voi vitsit en muista sen nimeä!! :OO mun täytyy tarkistaa se, mut Twilight ja Nälkäpeli vei mun sydämen♥
32. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - opiskelin koulussa matikkaa, englantia, ruotsia, äikkää jne.. no ei kai, pidin hauskaa tottakai :)
33. Ketä kaipasit? - ♥
34. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - suvi sekä auttoi asiassa, mutta myös pahensi asioita :D mutta siis ystävät nyt lähinnä antoi tukea ja apua :)

MUUTA
 1. Kuinka monta eri ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - no jos kaveripusuja ei lasketa niin 4 varmaan.. ? :D
2. Oletko joutunut tappeluun? - nojoo.. ei nyt mitään mustelmii tai hiustenlähtöö pahempaa mut tappeluks laskettavaa. Sanallista ollu enemmänkin.
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - juuuuuu
4. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - kyllä...

4 kommenttia: