perjantai 25. tammikuuta 2013

kohti uusia tuulia

Työssäoppimisjakso, kokonaisuudessaan 5vk on nyt takanapäin. Vähän haikee fiilis, tänään oli viimeinen päivä ja ens viikolla on sitten paluu koulun penkille armottomaan kouluarkeen.. Hyvillä mielin jatkan kyllä eteenpäin, K3, parhain mahdollinen arvosana taskussa on kiva kulkea :)

Ella on viimepäivinä ollut vähän nihkeä, kiukutellut oikeen elämän innolla. Pelleilee minkä kerkeää! Nyt tarttee pistää se takasin ruotuun ja nopeesti. Onneks saan muilta apua sen kanssa, etten jää yksin ongelma tilanteissa :) toki olen täysin sitä mieltä, että tapahtui mitä tahansa, niin se olen minä joka ongelman hoitaa pois päiväjärjestyksestä, ei siitä olis mitään hyötyä jos joku muu pistäis hepan ruotuun. Mun ja Ellan kahden keskinen ongelma, mihin mä tartten vaan vähän henkistä tukea :)

Eilen pääsin pitkästä aikaa vähän hyppäämään maneesille. Sain lainata kaverilta Jossulta sen hevosta, kun hän itse meni pistämään jalkansa keppikuntoon :/  Mulla oli kivaa, en oo päässy kunnolla hyppäämään nyt kun ei oo ollu sellasta heppaa. Mut huomas kyllä, etäisyyksien kattominen oli vähän hakusessa, ja Diga hyppää ihan eri tyylillä kuin Vinja. Ekaa kertaa hyppäsin Digalla, enkä nyt muutenkaan oo pohjia kauheesti päässy menee. Oli toi varmaan ehkä 5 kerta kun ratsastan sillä et siihen nähden meni ihan kivasti :)  Ens tiistaina uudestaan, kiitos Jossun! :)

Toiveissa ois et jonkun ajan päästä Ellakin pääsis kokeileen tota touhua ;)

Valmennuskuvat C Johanna Saarinen






Ens viikolla alkaa koulussa kans pari uutta kurssia, kirjoja täytyy ostaa heittämällä ainakin 5kpl, kevään mittaan toki lisää. Aseptiikka, elimistön rakenne ja toiminta sekä yhteiskunta-, yritys ja työelämätieto kurssit alkaa nyt heti ens viikolla, amisaineina tottakai. Lukion psykasta mun täytyy käydä uusimassa pari esseetä, samoin amis-matikasta kertaamassa muutamia lääkelaskujen oppeja. Muuten näyttää ihan hyvältä, lukion ruotsiin ja -englantiin täytyy panostaa nyt kanssa, koska ne on nyt ne pahimmat retuperällä olevat aineet.

Viimepostauksen kuva leikkiköön vieläkin kuva-arvoitusta, vielä en paljasta mitään ;)

Luulisin/puoliksi lupaan että huomiseen! :) palautetta ja ideoita tulemaan :)

4 kommenttia:

  1. ihanii noi mun kuvat hei :D ihan jäätävii mut minkäs sille mahtaa.. :D

    Ens ti sit uudellee (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne kelpaa :D ei voi vaatia mahdottomuuksia jossei valaistus riitä :) Tuut ilmeisesti paparazzailee ens kerral kans?

      Poista
    2. Saisko videota siitä valmennuksesta? Tai jollei oo niin ensi viikon valmennuksesta?

      Poista
    3. Tästä valmennuksesta ei oo kuin kuvia ja Johannakin ottaa pääasiassa vaan kuvia, mut voin tietty kysästä jos hän pystyis ja haluis ottaa vähän videota :)

      Poista