perjantai 7. kesäkuuta 2013

agilitykauden avaus

Eiliset agilitykisat siis Uudessakaupungissa takana ja oon kyllä todella tyytyväinen! :)
Ikä luokasta hienosti voitto kotiin, vaikka radalla meinasikin olla hallinta ongelmia. Poni oli niin innoissaan ja vauhtia riitti enenmmän kuin kuskilla kykyä juosta perässä. Helpossa luokassa melkein poni vei mua enkä minä sitä :D Kuitenkin yli sekunnin ylivoimalla kakkoseksi tulleeseen ;) Pari virhettä otettiin loppuradan esteiltä mutta agilityssä virheet muutetaan ajaksi ja nopein voittaa. Me mentiin sitten kaikki muut osiot radalla tarpeeksi lujaa niin ei ne virheet siellä matkan tekoa haitannut :)

Vaikea luokka oli sitten nimensä mukaisesti totisesti vaikea! Tehtäviä oli pikkulasten kolmipyöräisellä ajamisesta tarkkoihin aikatehtäviin ja väistöihin. Ihan kaikkea en paljasta, ettei vaan tule liikaa haastajia ;)
Minuutti otettiin renkaalla sakkoa kun ei takajalkoja millään sinne saatu. Silti tosi tyytyväinen 4.sijaan :) Ensimmäinen vaikea luokka ikinä ja paljon uusia tehtäviä joita nyt on sitten hyvä alkaa harjoitella kotona. Uutta motivaatiota ja ideaa kotiradalla treenaamiseen :)

Sormen onnistuin saamaan pakettiin luokkien välissä... Poni oli syönyt liikaa ruohoa kuolaimet suussa ja tottuneesti sitten pistin sormet suuhun hampaattomasta kohdasta kuolaimen vierestä ja otin ruohopallosta kiinni. Lähdin ottamaan heinätolloa pois ja just kun sormet oli hampaiden kohdalla, poni päätti puraista multa sormet pois etten vaan vie hänen ruokiaan!
Ei mitään, sormi molemmin puolin kunnolla halki kun hampaatu upposi siihen.. kiitos Pampula! Oma vikahan se oli kun sormet suuhun pistin, olisi ehkä kannattanut ottaa vaikka kuolamet toiselta puolelta auki jotta ruohot tulee pois tai jotain muuta vähän järkevämpää.. :D

Tallilla oli ihan mahtava idea! Tosi hieno kukkaistutus idea :)
Kotiin ja renkaita maalaamaan! ;D

Hohtavan valkoinen hieno poni♥

Ikäluokan keinulauta sujui ongelmitta :) 

Sä tsiigaat voittajaa! ;) 

iloinen poni kyllä vain :D
Sinivalkoisen ruusukkeen lisäksi saatiin pieni  home pyyhe ja
minihieromalaite. Varmasti tulevat käyttöön!

ja kunniakierrokselle mars!

Vaikeasta luokasta ei saatu kuvia kun kuvaajaa jännitti ja nauratti niin paljon ettei kuvaaminen onnistunut :D Mahtoi olla näky kun mä potkin pikkulasten kolmipyöräisellä ponin kanssa x)

Hyvää kesää kaikille!! :)  Nyt vaan Tessalla treeniä ja sunnuntaina katotaan miten ponin ekat kisat ja kouluaitojen näkeminen sujuu :) 

2 kommenttia:

  1. sie oot kyllä taitava.. :O hienoa nähä miten sie koulutat poniasi ja pärjäätte upeasti! pakko sanoa että sinusta kuullaan vielä! jatka samaan malliin ja näytä muille mistä siut on tehty tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti kommentistasi! :)
      Tuntuu aina hyvältä saada positiivista palautetta :)

      Poista